وي ادامه داد: از ديگر اقدامات سازمان ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري استان همدان آموزش رشتههاي صنايعدستي در قالب دورههاي مقدماتي پيشرفته و تکميلي است.
رئيس سازمان ميراث فرهنگي همدان با اشاره به اينکه در دور دوم سفرهاي هيأت دولت به قابليتهاي صنايعدستي استان توجه به زيرساختهاي شهرکها، خوشهها و کانونهاي صنايعدستي در دستور کار قرار گرفت، اظهار داشت: بازسازي و مرمت کاروانسراي فرسفج تويسرکان که مربوط به دوران صفويه است براي بازارچههاي صنايعدستي در نظر گرفته شد.
بيات افزود: همچنين اين مجموعه مي تواند راهکاري براي جلوگيري از تعطيلي کارگاههاي سفال و سراميک باشد ضمن اينکه به عنوان يک مرکز جاذبه گردشگري نيز محسوب ميشود.
وي با بيان اينکه از مجموع 5 شهرک صنعتي استان همدان 3 شهرک مربوط به توليدات صنايعدستي است خاطرنشان کرد: شهرک سفالسازان لاله جين، خوشه صنعتي منبت حاجيآباد، ملاير و شهرک صنعت کرم زيان در کبودر آهنگ به عنوان شهرکهاي صنايعدستي در نظر گرفته شدهاند.
وي افزود: در خصوص حل مشکلات و نقاط ضعف در صادرات يک واحد دستهبندي در شهر لاله جين در نظر گرفته شده که اميدواريم در آينده نزديک نتايج قابل قبولي داشته باشد.
انتهای پیام/