حسن سپهرفر با اشاره به چهارصدمين سال استفاده نجومي از تلسکوپ توسط گاليله و نامگذاري سال 2009 به عنوان سال جهاني نجوم از سوي اتحاديه بين المللي نجوم از جمله مهمترين اهداف برگزاري اين برنامه را ستاره شناسي و نقش آن در فرهنگ مردم ، جلب توجه مردم جهان به خصوص جوانان به نجوم ، ايجاد امکان ارتباط بيشتر مردم و منجمان با يکديگر و مهمتر از همه ارتقاي انديشه مراقبت و محافظت از ميراث طبيعي آسمانها و گرد آوري دانشهاي عمومي مردم که بن مايه پيشرفتهاي بشري بوده اعلام کرد .
وي در خصوص دلايل برگزاري اين برنامه گفت : عظمت آسمان و مشاهده ماه و خورشيد و ستارگان هميشه براي انسان جذاب و قابل توجه بوده است و او را به نوعي با محيط پيرامون خود پيوند ميداده که يکي از موضوعات گسترده در اين زمينه ميتواند پژوهش در زمينه علم نجوم و آشنايي با اجرام سماوي باشد .
سپهر فر تصريح کرد : دانشهاي نجوم و ستاره شناسي ايجاب ميکند که درباره فرهنگ مردم ، بررسيهاي ژرف و همه جانبهاي صورت گيرد تا ضمن حفظ دانشهاي عمومي مردم و ميراث طبيعي آسمانها و ارتباط با دانشهاي جديد ؛ شناخت روشني از دستيابي به علم نجوم ، ابزار و ادوات مربوطه و تاثير آن در زندگي مردم در رابطه با ميراث معنوي داشته باشيم .
وي پيش بيني کرد که با توجه به استقبال مردم و انگيزه حفاظت از ميراث کيهاني ، در ماههاي آينده رصدهاي ديگري نيز توسط اين بخش برگزار شود . /104
انتهای پیام/