حسن فاضلي نشلي گفت: دومين دوره تاريخي مورد بحث پژوهشکده ، دوره تاريخي شهرهاي ساساني است که در صورت تامين اعتبار اين پروژهها در سطح ملي اجرا خواهند شد.
وي در ادامه تاکيد کرد: يکي از اقدامات اساسي پژوهشکده انجام کارهاي پژوهشي در دوره مفرغ در بخشهاي مختلف ايران است. اين عمليات شامل زاگرس مرکزي، شمال غرب، فلات مرکزي، شمال شرقي و شرق ايران را زير پوشش قرار ميدهد.
فاضلي با بيان اينکه دوره مفرغ، دوره گذار از روستانشيني به دوره شهرنشيني، مدنيت، شکل گيري حکومتها و روابط است اضافه کرد: پژوهشکده بخشي از پژوهشهاي يادشده را در قالب طرحهاي پيشتاز به سازمان ميراث فرهنگي و بخشي را نيز به معاونت پژوهشي رياست جمهوري ارجاع داده است.
رييس پژوهشکده باستان شناسي در ادامه خاطرنشان کرد: بر اساس برنامه ريزيهاي انجام شده اين اعتبارات درحدود 5 ميليارد تومان به منظور انجام امور پژوهشي در تمامي دوره هاي ياد شده و نيز همراه با نقشه باستان شناسي، چاپ و انتشارات صد سال باستان شناسي ايران، پيش بيني شده است.
فاضلي با اشاره به پروژههاي مشترک بين المللي يکي از مهمترين پروژه هاي پژوهشکده باستانشناسي ادامه داد: اين پروژه ها شامل 20 پروژه مشترک بين المللي است که در سال جاري اجرا خواهند شد. تيم هاي ياد شده از کشورهاي استراليا، آمريکا، آلمان، فرانسه، انگلستان، ايتاليا، ژاپن و کره به ايران سفر خواهند کرد.البته بخشي از تيم هاي يادشده به ايران وارد شده و در استانهاي گلستان، کرمانشاه، اصفهان و خراسان جنوبي فعاليت داشته اند و گروههاي ديگر نيز در زمستان سال جاري خواهند آمد.
رييس پژوهشکده باستان شناسي در پايان افزود: تعداد 8 تيم از گروههاي يادشده تا ماه آينده فعاليت خود را آغاز خواهند کرد و بقيه گروهها نيز از تير ماه امسال فعاليت خود را آغاز خواهند کرد./118
انتهای پیام/