علويان صدر افزود: راهاندازي چنين موزه عظيم فرهنگي، نسل حاضر و آينده را با ميراث گرانبهاي علمي و ديني آشنا ميکند و از ياد و نام مفاخر ديني آنان صيانت ميشود.
وي گفت: با احياي يک خانه تاريخي ديگر به عنوان بخشي از ميراث فيزيکي اين شهر و تبديل آن به موزه بافت فيزيکي ،معنوي و هويت تاريخي ما در کنار هم قرار ميگيرد.
در اين موزه مجموعهاي از زندگينامهها و ساير مستندات 57 تن از مفاخر ديني استان اردبيل در دورههاي مختلف تاريخي اسلامي به نمايش گذاشته شده که جايگاه و موقعيت اين بزرگان را در عرصه مجامع علمي، فرهنگي، ديني ايران و بعضا جهان تعيين کرده است.
حامد علامتي، مسئول روابط عمومي سازمان استان اردبيل نيز در اين خصوص ميگويد: آثار اين موزه براساس دوره هاي تاريخي از قرن دهم تا دوران معاصر در دو بخش کلي به معرض نمايش گذاشته شده است که از جمله آثار ميتوان به عکس، معرفينامه، پيکره اشاره کرد.
وي گفت: بناي تاريخي اين موزه (معروف به خانه تاريخي ميرفتاحي) از بناهاي دوره قاجاريه بوده که با رعايت اصول معماري اسلامي و در دو بخش اندروني و بيروني ساخته شده است.
خانه ميرفتاحي در محور فرهنگي بافت تاريخي اردبيل واقع شده و همزمان با ولادت با سعادت حضرت قائم عجلالله تعالي فرجه گشايش يافت./106
انتهای پیام/