بايد از همبستگي اسلامي براي توسعه صلح و محبت استفاده کنيم

به گزارش ميراث آريا (chtn) رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري در ديدار خود با هيات تايلندي شامل مسول زنان مسلمان تايلند، نماينده ايران در تايلند، مدير اجرايي زنان مسلمان تايلند و معاون سابق نخست وزير تايلند با بيان اين مطلب گفت: جريان موجود در دنياي امروز براي اين است که بين مردم دنيا رابطه و نزديکي بيشتري اتفاق ‌بيافتد و لذا در اين جريان آنهايي که با خدا نيستند و با انسان نيستند تنهاترند. امروز هر چه جلوتر مي‌رويم جمعيت بندگان خدا بيشتر و مخالفان انسان تنها‌تر مي‌شوند و بديهي و روشن است که انسان‌ها بندگان خدا هستند و زمينه پذيرش ارزش‌ها و مباني الهي را دارند.

اسفنديار رحيم مشايي ادمه داد: يک جمعيت اندک و اقليت در دنيا هستند که مانع رشد و کمال انسان‌ها مي‌شوند. اما ما به سمت نزديک شدن حرکت مي‌کنيم، زيرا جدايي و پراکندگي اصالت ندارد و تفاوت ملت‌ها، نژادها و فرهنگ‌ها و جغرافيا ظرفيت انسان‌ها براي در کنار هم بودن است.

وي اظهار کرد: آنچه بين ما مشترک است مبناي نزديکي ما است و اين مشترکات موجب محبت بيشتر بين ما و بهانه دوست داشتن‌ها مي‌شود و اما داشته‌هاي متفاوت ما ظرفيت‌هاي جديدي است که به ما افزوده مي‌شود و سال‌هاي آينده، سال‌هاي اين منطق است.

مشايي خاطر نشان کرد: همبستگي اسلامي هم در اين راستا بايد ديده شود و نبايد از همبستگي اسلامي به عنوان خطي براي جدايي انسان ها استفاده کرد.

وي تصريح کرد: افزايش جمعيت هر يک از اديان عامل افتخار يک جامعه نيست، بلکه بايد راه رسيدن به کمال را براي همه انسان‌ها فراهم کنيم. وظيفه همه اديان بزرگ حرکت به سمت آزادي انسان است و همه انسان‌ها به دنبال کمال هستند.

رييس سازمان ميراث فرهنگي ادامه داد: اگر انسان در انتخاب آزاد نباشد آيا کمال معنا دارد؟ تنها راه اين است که اگر بخواهيم از آزادي انسان دفاع کنيم به سمت عدالت برويم و اما رفتن به سمت عدالت امکان ندارد مگر نسبت به تحولاتي که در دنيا براي بشر وجود دارد حساس باشيم.

وي در ادامه گفت: يکي از اين جلوه‌ها مبارزه با ظلم و فساد و اجبار و زور است و ما نمي‌توانيم به نام هر پيامبري که باشد ظلم را توجيه کنيم و در برابر ستم و نابرابري سکوت کنيم، زيرا هيچ پيغمبري در اين صورت از ما راضي نخواهد بود. همه اديان الهي يک حرف مي‌زنند خدا و انسان و لذا براي شناخت خدا بايد انسان شناخته شود.

مشايي افزود: اما جريان زندگي انسان دارد به رسيدن آنها به يکديگر نزديک مي‌شود و ما در حال نزديک شدن به آينده‌اي هستيم که خدا در قرآن تضمين کرده‌ است و جامعه جهاني انساني در آينده در صلح و صفا خواهد بود.

وي گفت: در اين جريان ملت‌ها بيش از دولت‌ها موثر خواهند بود و به تدريج ملت‌ها پررنگ‌تر شده و دولت‌ها کمرنگ‌تر ميوشوند و انسان‌ها فرصت استفاده از ظرفيت‌ها را پيدا مي‌کنند.

رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري حضور هيات تايلندي را در ايران نيز از نمودهاي نزديکي ملت‌ها خواند و گفت: اين نشست نمايش همايش انسان‌ها است و ما خدا را براي اين شکر مي‌کنيم. زيرا ما با اين نشست پيمان برداري و خواهري خود را تحکيم مي‌کنيم.

مشايي در پايان اظهار اميدواري کرد که اين ديدار مقدمه‌اي باشد براي تحکيم دوستي‌ها و توسعه روابط بين دو کشور و گفت: ما براي اينکه بتوانيم از ظرفيت‌هاي متقابل هم استفاده کنيم امروز بيش از هر وقت ديگري نياز داريم که با هم باشيم. ما با هم بزرگ‌تر، زيباتر، موثرتر مي‌شويم. /115

انتهای پیام/

کد خبر 1387060438