جشنواره گردشگري، غذا و ملل عيد فطر گشايش مي‌يابد

مجيد اسفنديار، سرپرست دفتر بازاريابي و تبليغات معاونت گردشگري سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري ضمن بيان اين مطلب به ميراث آريا chtn))گفت: اين جشنواره با هدف شناساندن ، غذاهاي سنتي و جاذبه‌هاي گردشگري ايران از 10تا 14 مهرماه برگزار مي‌شود.

وي ادامه داد: در اين جشنواره بيش از 80 غرفه داخلي و خارجي برپاست که به معرفي جاذبه‌ها و تنوع غذايي مي‌پردازند.

اسفنديار در ادمه با اشاره به اينکه در اين جشنواره کشور‌هايي چون ، تايلند، چين، امارات، ترکيه ، ژاپن و مالزي حضور دارن، يادآور شد: در اين جشنوراه اين کشورها علاوه بر معرفي غذا‌هاي سنتي کشور خود با توانايي‌هاي غذايي ايران هم آشنا مي‌شوند.

سرپرست دفتر بازاريابي و تبليغات معاونت گردشگري تاکيد کرد: اين جشنواره در مساحتي بيش از هزار و 200 متر و با حضور 15 استان کشور که هريک ماکتي از جاذبه‌هاي گردشگري استان خود، غذا‌هاي سنتي و موسيقي سنتي استان خود را به نمايش مي‌گذارد، برگزار مي‌شود.

وي بيان کرد: وجود بيش از 2 هزار و 500 نوع تنوع غذايي در کشور مي‌تواند خود يک جاذبه گردشگري محسوب شود که بسياري از گردشگران داخلي و خارجي را براي اين جاذبه به استان و يا کشور بکشاند.

اسفنديار همچنين تصريح کرد: مراسم گشايش اين جشنواره ساعت 6 بعداز ظهر روز عيد فطر و با حضور مسولان سازمان ميراث فرهنگي برگزار مي‌شود.

پيش از اين زمان برگزاري اين جشنواره 20تا 24 شهريور ماه اعلام شده بود که به علت مشکل سفر نمايندگان استان‌ها در ماه مبارک رمضان، تاريخ برگزاري آن 20 روز به تاخير افتاد./102

انتهای پیام/

کد خبر 1387061726