وي با اشاره به اينکه سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان کميته نياز سنجي براي آموزش رشتههاي مرتبط با اين سازمان را بر همين اساس راه اندازي ميکند، اظهار داشت: مجموعه اي از کارشناسان و مديران سازماني نسبت به الويت بندي رشتهها در مراکز آموزش عالي تصميم گيري ميکنند.
معاون صنايع دستي و هنرهاي سنتي گيلان ادامه داد: مزيت دار بودن رشتههاي مورد تدريس و برخورداري استان از استادان مجرب در اين رشتهها الويتهاي ديگري است که در بحث آموزش دانشگاهي رشتههاي مختلف در نظر گرفته ميشود.
قاسمي تصريح کرد: با توجه به مذاکرات انجام شده و تصميمات مؤثري که در خصوص راه اندازي کميته نيازسنجي انجام ميشود اميدواريم که تا آبانماه جاري آموزش پودماني اين رشتهها به دفترچه متقاضيان دانشگاه جامع علمي کابردي راه يابد.
وي با بيان اينکه امکان آموزش مستقيم کارشناسي اين رشتهها از طريق اين دانشگاه در حال حاضر وجود ندارد، افزود: با توجه به برنامهريزيهاي صورت گرفته آموزش رشتهها در مرحله اول تا مقطع کارشناسي و در سالهاي آينده در مقطع کارداني به کارشناسي صورت ميگيرد.
ساسان قاسمي خاطرنشان کرد: معاونت صنايع دستي و هنرهاي سنتي قصد دارد در آينده مذاکراتي را نيز با ساير مراکز آموزش عالي استان چون جهاد دانشگاهي آغاز کند./111
انتهای پیام/