وي اضافه کرد: بيش از 98 هزار تخت جديد به مجموعه تختهاي اقامتي کشور در زمان دولت نهم اضافه شده است که اين خود جهش و رشد صنعت گردشگري را نشان ميدهد.
مشايي افزود: توسعه صنعت گردشگري برنامه نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران طبق سند چشمانداز 20 ساله است و حجم علاقهمندي براي توسعه اين صنعت از سوي بخش خصوصي نيز ستودني است.
معاون رئيس جمهور در ادامه خاطر نشان کرد: در هيات دولت بيش از 700 منطقه نمونه گردشگري به تصويب رسيده است که مطالعات اوليه و امکان سنجي بيش از 500 منطقه نمونه گردشگري نيز انجام شده است.
وي بيان کرد: ما در آستانه اين هستيم که در راستاي توسعه امکانات زيرساختي در کشور علاوه بر ساخت 200 سرويس بهداشتي در راههاي مواصلاتي کشور که در سال گذشته انجام شد، هزار سرويس بهداشتي را نيز امسال آماده بهرهبرداري کنيم.
رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري با اشاره به اثرات مثبتي که توسعه صنعت گردشگري براي کشور دارد، تصريح کرد: با توسعه گردشگري روابط خارجي ما تغيير ميکند و چهره ايران که مسموم تبليغات منفي رسانههاي غربي است، بهبود مييابد.
وي با اشاره به فرايند سرمايهگذاري در کشور و صنعت گردشگري اضافه کرد: ما اگر امروز نفت نداشتيم به گردشگري بيشتر توجه ميکرديم.
رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري گفت: فرآيند سرمايهگذاري در صنعت گردشگري با حمايت نظام بانکي صورت ميگيرد و توسعه گردشگري در گرو حمايت نظام بانکي کشور است.
وي ادامه داد: بسياري از اوقات در تهران حتي براي يک مهمان خارجي يک تخت اقامتي پيدا نميکنيم.
وي رقيب جدي توسعه گردشگري در کشور را طي 3 ساله اخير بخش مسکن عنوان کرد و گفت: سرمايهگذاران ترجيح ميدهند در بخش مسکن سرمايهگذاري کنند تا در گردشگري چون در ميانه راه مسکن نيمهکاره را ميتوانند واگذار کنند اما هتلي که نيمه کاره است را کسي خريداري نميکند پس بايد براي حمايتهاي مالي از سرمايهگذاران در بخش گردشگري نگاه جديتري شود.
مشايي گفت: امروزه عدد گردشگري خارجي در کشورها به عنوان عدد شاخص امنيت ملي مطرح ميشود و اگر اين عدد در کشور ما عدد کوچکي باشد به اين معني است که تبليغات منفي عليه ايران تاييد شده است، در حالي که ما بايد با افزايش ورود گردشگر به کشور اين عدد را بالا ببريم و اگر گردشگري در کشور ما توسعه يابد در واقع به مثابه يک ضربه بزرگ به دشمن است. /102
انتهای پیام/