مکرمه کايومرا با اشاره به اينکه هر سال داوران شرکت کننده در مرحله نهايي کارشناسيهاي مهر اصالت عوض ميشوند، اظهار داشت: حضور داوران متفاوت در دورههاي مختلف در کنار جنبههاي مثبت، نقطه نظرهاي متفاوت را به قضاوت بخشهاي مختلف آثار وارد ميکند.
نماينده کشور تاجيکستان در داوريهاي مهر اصالت يونسکو ادامه داد: انتخاب داوران از ميان کشورهايي که شرکت کننده نيستند نقطه مثبتي است اما ديدگاههاي متفاوت آنها نسبت به صنايعدستي اين منطقه بر کارشناسي آنها تاثيرگذار است.
وي برگزاري نشست منطقهاي صنايع دستي را در روز اول برگزاري داوريهاي امسال به عنوان نقطه عطف کارشناسيهاي اين مرحله قلمداد کرد و افزود: برپايي داوريها بر روي توليدات صنايع دستي در سطوح بين المللي نيازمند جمع بندي و تبادل اطلاعات کشورهاي شرکت کننده است که در اين نشست به خوبي اتفاق افتاد.
وي تصريح کرد: گردهم آمدن نمايندگان کشورهاي مختلف تنها به دليل برپايي اين داوريها نبوده است بلکه تاثير بر بازاريابي و بازارداري صنايع دستي به عنوان يکي از مشکلات مهم صنايع دستي در عرصه جهاني يکي از اهداف تعريف شده اين گردهمايي حائز اهميت است.
رييس هيات مديره بنياد صنايع دستي بين المللي در تاجيکستان حمايت از برگزاري اين مراسم را از طرف يونسکو راضي کننده دانست و گفت: به هر حال اين داوريها در سطح خوبي در حال برگزاري است اما هنرمندان بخش صنايع دستي نيازمند حمايتهاي جديتر در مرحله بعد از دريافت اين نشان از طرف يونسکو هستند.
کايومرا با بيان اينکه قيمت محصولات عرضه شده به عنوان يکي از مهمترين نقطه نظرهاي کارشناسان و داوران مورد توجه قرار گرفته است، بيان داشت: عوامل مختلفي در اين بخش تاثيرگذار هستند اما بايد توجه داشت که قيمت مادي بر روي آثار مطابق با وقت، هزينهها و مشکلات پيش روي هنرمندان باشد.
نماينده کشور تاجيکستان يادآور شد: هنر مردم جهان هيچ وقت گراني ندارد چرا که با گذشت زمان هر روز بر اعتبار و ارزش آن چون يک گنج افزوده ميشود./111
انتهای پیام/