رضواني با بيان اينکه در اين ميان سلامت جسمي و رواني انسان نقش مهمي دارد گفت: سازه و راه مناسب وسيله نقليه ايمن و شرايط جوي مناسب بدون سلامت رواني و جسمي انسان بي تاثير است.
وي اظهار کرد: سالانه 27 هزار کشته بر اثر سوانح رانندگي در کشور داريم که به طور ميانگين برابر است با روزي 73 نفر و ساعتي 6 نفر.
رضواني در ادامه افزود: 50 درصد از حوادث ترافيکي غير عمدي است که در اين بين 50 درصد افراد بلافاصله بعد از تصادف فوت ميکنند.
معاون اورژانس کشور خاطرنشان کرد: حدود 28 درصد از مصدومان سوانح رانندگي در فاصله انتقال به بيمارستان جان خود را از دست ميدهند.
رضواني با بيان اينکه سوانح ترافيکي هزينههاي زيادي را در بردارد اظهار کرد: هزينههاي مستقيم و محفوظ هزينههاي غير مستقيم و پنهان و هزينههاي اجتماعي و فرهنگي مهمترين عوارض اقتصادي ناشي از وقوع تصادفات است.
وي در تشريح هزينههاي اقتصادي مستقيم و مخصوص ناشي از تصادفات ياداور شد: هزينههاي جستجو و نجات اطفاء حريق و ايمني خدمات درماني اوليه انتقال مصدومان به بيمارستان درمان مصدومين و نوتواني مصدومين در بخش هزينههاي مستقل و محسوس مورد توجه قرار دارند.
رضواني در پايان خاطرنشان کرد: لازم است در ارائه گواهينامه به متقاضيان توجه بيشتري شود تا شاهد حوادث مالي و جاني ناشي از سوانح نباشد./115
انتهای پیام/