مجلس آماده اصلاح قوانين سرمايه‌گذاري است

به گزارش ميراث آريا (chtn) احمد مهدوي، صبح امروز در گشايش سامانه بانک اطلاع‌رساني فرصت‌هاي سرمايه‌گذاري ضمن بيان اين مطلب و با اشاره به اينکه در جهان‌بيني و آموزه‌هاي ديني ما بر گردشگري تاکيد شده است، گفت: در 14 آيه قران‌ کريم دستور صريح و شفاف براي گردشگري ارائه شده است.

وي در ادامه با اشاره به اينکه در گردشگري گاهي چشم‌‌ها مطالبي را مي‌بينند که در کتابي قطور نمي‌توان آن را يافت، افزود: با توجه به سند چشم‌انداز 20 ساله گردشگري، حدود 25 ميليارد دلار درآمد و ورود 20 ميليون گردشگر در نظر گرفته شده است و طبق روشي که پژوهشگران ارائه مي‌دهند سال‌هاي اول يک پروژه بايد قدرت و توان بيشتري داشته باشد و سال‌هاي آخر سرعت کار‌ها کمتر شود، بنابراين مديران بايد استارت فعاليت خود را بسيار قوي و رو به تعالي بزنند.

نماينده شهرستان ابهر در مجلس شوراي اسلامي در ادامه بيان کرد: در اين دو سه سال اخير حرکت‌هاي خوبي انجام شده است و ما بايد اين مطلب را بپذيريم که صنعت گردشگري با يک سازمان نمي‌تواند حرکت کند و اين سازمان زنجيروار به ديگر ارگان‌ها متصل است.

نايب رييس فراکسيون گردشگري مجلس شوراي اسلامي با تأکيد بر اين‌ که سرمايه‌گذار بايد مورد احترام باشد، گفت: متأسفانه در دنيا يک سرمايه‌گذار با افتخار و بدون ترس سرمايه‌ خود را اعلام مي‌کند و براي خود شأن و جايگاه متصور مي‌شود، اما در کشور ما طوري رفتار شده است که سرمايه‌گذار خود را از اذهان عمومي پنهان مي‌کند.

مهدوي با اشاره به تسهيلات در نظر گرفته شده براي بخش تعاوني‌ها در کشور اضافه کرد: مديران صنعت گردشگري مي‌توانند از 25 درصد رشد اقتصادي پيش‌بيني‌شده در اين بخش به نفع صنعت گردشگري و ايجاد اشتغال در آن استفاده کنند و نبايد از اين امر غافل شد.

وي با اشاره به رشد 57 ميليارد دلاري گردشگري در دنيا، رفع موانع اين صنعت در کشورمان را خواستار شد و تاکيد کرد: کندي روند صدور رواديد، فقدان پرواز مستقيم به تهران از مقاصد بزرگ گردشگري، ضعف بازاريابي و تبليغات، تدوين استانداردها و ضوابط فني، آموزش نيروي انساني، بي‌توجهي به ظرفيت ترانزيت و اهميت آن در گردشگري، حضور دستگاه‌هاي موازي مانند حج و زيارت در اين صنعت از جمله موارد و مشکلاتي‌ هستند که بايد براي رفع آن‌ها تدابير ويژه‌اي انديشيد. /102

انتهای پیام/

کد خبر 1387080136