رئيس سازمان ميراث فرهنگي ، صنايع دستي و گردشگري آذربايجان شرقي افزود: اين منطقه به لحاظ امکانات ميراثي و گردشگري از اهميت فوق العاده اي برخوردار است و از سالهاي دور ، مردم کشور و خارج از کشور از نعمت هاي آن بهره برده اند و منصفانه نيست وقتي اين درياچه به کمک و حمايت نياز دارد در حق آن کم کاري شود .
تراب محمدي به وظايف سازمان متبوع در اين خصوص اشاره کرد و گفت : ما وظايف متعددي را براي خود ترسيم کرده ايم . بخشي از اين وظايف شامل ثبت آثار طبيعي و معنوي موجود در اين درياچه و ثبت و مرمت آثار تاريخي است و برخي ديگر مطالعه و ايجادتاسيسات و زير ساخت هاي گردشگري حاشيه درياچه را دربرمي گيرد.
وي ادامه داد: البته تعدادي از نمادها و عناصر فوق الذکر در فهرست آثار ملي ثبت شده است و مطالعه جدي براي ثبت ملي و جهاني درياچه اروميه در معاونت ميراث فرهنگي سازمان استان آغاز شده و پيگيري ميشود .
وي گفت : به هنگام ايجاد مناطق نمونه در اين منطقه در مقطع مطالعه يا ايجاد پروژه ها و تاسيسات و زيرساخت هاي گردشگري با استفاده از کارشناسان توانمند سعي شده است تا کمترين آسيب نيز به محيط زيست منطقه وارد نشود .
وي تاکيد کرد: اميدوارم با تدابير انديشده شده توسط کارشناسان حفاظت محيط زيست و مديران ارشد کشور و استان هاي آذربايجان شرقي و غربي و کردستان شاهد بهبود وضعيت درياچه اروميه باشيم و کشورمان از برکات بي نظير توسعه گردشگري برخوردار شود که گردشگري سلامت نمونه کوچکي از آن خواهد بود .
لازم به ذکر است در حاشيه تنظيم و امضاي سند راهبردي مديريت جامع درياچه اروميه از خدمات سازمان ميراث فرهنگي ، صنايع دستي و گردشگري آذربايجان شرقي تقدير به عمل آمد .
در بخشي از اين لوح تقدير خطاب به رييس سازمان ميراث فرهنگي آذربايجان شرقي آمده است : « احساس مسئوليت شما براي ايفاي اين وظيفه مقدس که ما را در اجراي فعاليت هاي زيست محيطي خصوصا تنظيم سند مديريت جامع درياچه اروميه ياري کرديد ستودني است./106
انتهای پیام/