وي در ادامه گفت:روز اول پس از برپايي مراسم افتتاحيه در بخش آش شله قلمکار و آشپزي ، کوفته و سبزي مهيا مي شود. روزهاي بعدي به ترتيب آش ماست و کشک ، رشته ، ترش ، شلغم و گندم براي بخش آش و ماهي و سبزي پلو ، آبگوشت و ديزي ، دلمه و کوکو ، چلوکباب و جوجه کباب و خورشت قيمه و قليه براي بخش آشپزي پخته خواهد شد. روز 20 آبان ماه ، فينال رقابت آشپزهاي برگزيده شش روز برپا مي شود. آنها بايد آش ماست و کشک و يا خوراک و املت و نيمرو طبخ کنند.
دبير جشنواره ملي آش و آشپزي ايراني از وجود برنامه هاي جنبي در جشنواره ملي آش و آشپزي ايراني خبر داد و افزود : 225 غرفه در محل برگزاري جشنواره برپا خواهد شد. از اين تعداد 160 غرفه براي ارائه صنايع دستي استان هاي مختلف در نظر گرفته شده تا سوغات محلي و صنايع غذايي در معرض نمايش و فروش گذاشته شود.
اين غرفه ها بر خلاف سالهاي گذشته شامل صنايع دستي مختص ايران است. همچنين در 25 غرفه آش پخته و به فروش مي رسد. 10 غرفه براي مسابقات آشپزي ، 5 غرفه جهت ارائه مجلات مربوط به غذا و آشپزي است و 25 غرفه نيز در اختيار سازمان هاي ميراث فرهنگي قرار گرفته است .
به گفته وي برنامه برپايي اين جشنواره روزانه از شبکه جهاني جام جم پخش مي شود . همچنين در زمان برگزاري ، تهيه کننده و گزارشگر اجتماعي آذربايجان حضور خواهند داشت تا ضمن تهيه گزارش ، تشابهات فرهنگي ايران و آذربايجان را به تصوير بکشد . همچنين با شبکه راديويي جوان رايزني هاي لازم جهت حضور در زمان برگزاري جشنواره به عمل آمده است .
کريمي در ادامه با اشاره به اينکه مراسم افتتاحيه جشنواره روز 14 آبان ماه برپا مي شود، گفت : تا کنون 70 آشپز جهت شرکت در چهارمين جشنواره ملي آش و آشپزي ايراني ثبت نام کرده اند . /106
انتهای پیام/