همايش نقش آموزش الکترونيک در تقويم سالانه UNWTO ثبت شد

به گزارش ميراث‌آريا(chtn) سازمان ميراث‌فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري کشور به منظور فراهم آوردن زمينه به‌کارگيري بهينه و کاربردي خدمات نوين فناوري اطلاعات و ارتباطات و با توجه به ويژگي‌هاي دوم و ششم سند چشم‌انداز افق 20 ساله کشور و بسط و توسعه عدالت آموزشي در قلمرو ماموريت‌هاي اين سازمان نخستين همايش نقش آموزش الکترونيک در توسعه آموزش‌هاي ميراث‌فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري را برگزار مي‌کند.

با توجه به اهميت برپائي اولين کنفرانس توسعه آموزش الکترونيک و اطلاع‌رساني در مورد آن در مجامع بين‌المللي به منظور کسب مخاطبان اصلي، محققان و اساتيد برجسته جهاني، برگزاري اين رويداد مهم در تقويم سازمان جهاني جهانگردي به ثبت رسيد.

بي‌ترديد ابتکار عمل جمهوري اسلامي ايران در سازماندهي اين رويداد در عرصه بين‌الملل مي‌تواند نقش موثري در جلب و جذب کارشناسان مجرب بين‌المللي ايفا کرده و زمينه‌هاي لازم را براي تداوم آن در سال‌هاي آتي فراهم کند.

قطعا حضور کارشناسان و افراد متخصص در اين همايش نظر مخاطبان اصلي را به ويژگي و ابعاد گسترده استفاده از سيستم آموزش الکترونيک، معرفي تجارب و شيوه‌هاي نوين کاربري و از همه مهم‌تر ظرفيت‌هاي بالاي ايران در اين زمينه به خود جلب خواهد کرد.

از اهداف برگزاري اين همايش مي‌توان به ارائه مدل آرماني آموزش الکترونيکي به منظور برگزاري دوره‌هاي آمورزش الکترونيکي ميراث‌فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري، ارائه راهکارهاي مناسب براي توسعه آموزش‌هاي مرتبط با ماموريت سازمان از طريق آموزش الکترونيکي و معرفي آخرين تجارب و دستاوردهاي علمي و کاربردي موفق سازمان‌ها و شرکت‌هاي داخلي و خارجي در آموزش الکترونيکي نام برد.

محورهاي اين همايش ارزيابي و شناخت وضع موجود و مهندسي مجدد ساختار آموزش‌هاي ميراث‌فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري در پرتو ICT ، بررسي تفاوت‌هاي آموزش سنتي و پيشنهاد گزينه برتر، بررسي راهکارهاي بکارگيري IT و ICT در مراکز آموزشي در راستاي کسب و کار مراکز، چالش‌ها و راهکارهاي آموزش الکترونيکي و مباحث حفظ، توسعه و ترويج و احياء صنايع دستي و ميراث‌فرهنگي است .

از ديگر محورهاي اين همايش مي‌توان آموزش الکترونيکي و توسعه ارتباطات بين نيروي انساني شاغل در وزارتخانه‌ها، نهادها و سازمان‌هاي مرتبط با حوزه هاي ميراث‌فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري، شيوه‌هاي آموزشي نوين ترکيبي، دانشگاه‌هاي مجازي و بررسي راهکارهاي برقراري ارتباط آن‌ها با مراکز آموزش عالي ميراث‌فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري، مطالعه تطبيقي تجربيات و دستاوردهاي آموزش الکترونيک در داخل و خارج به ويژه کشورهاي منطقه و بسترهاي فني و اطلاعاتي لازم براي توسعه آموزش الکترونيکي را نام برد.

لازم به ذکر است اين همايش به سازمان کنفرانس اسلامي و آيسسکو ، يونسکو، سازمان همکاري‌هاي اقتصادي اکو و نيز سازمان توسعه صنعتي (يونيدو) و دفتر نمايندگي موسسه همکاري‌هاي بين‌المللي ژاپن جايکا معرفي شده است تا امکان اطلاع‌رساني به افراد مرتبط در سطح بين‌المللي فراهم شود.

يادآور مي‌شود اين همايش در روزهاي 13و 14 آذرماه در محل سالن همايش‌هاي سازمان ميراث‌فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري برگزار مي‌شود./115

انتهای پیام/

کد خبر 1387090222