کيايي در اين خصوص گفت: مکاتباتي را با سازمان تامين اجتماعي انجام داده و در نهايت آمار و اطلاعات از استانهاي مختلف و هنرمندان اين استانها جمعاوري شد که بر مبناي همين اطلاعات و امار در فاز اول 1500 صنعتگر و در فاز دوم 4500 صنعتگر از 120 استان را شناسايي و بيمه آنها را پيگيري کرديم.
مدير کل حمايت از توليد و بازرگاني تصريح کرد: در آمارهايي که به دست آمد استان همدان با مدت زمان 18 روز کمترين زمان را در پيگيري به خود اختصاص داده و در اين مدت زمان کوتاه، اطلاعات خوبي را در اختيار اداره کل حمايت از توليد و بازرگاني قرار داد.
کيايي افزود: بيمه سهم کارفرما تا سقف 5 درصد که بنا به دستور رئيس جمهور در تاريخ 24/6/87 خطاب به مصري وزير رفاه ابلاغ شده بود، را مبنا قرار داده و سعي داريم مشکلات در اين بخش را مرتفع کنيم و تدوين و مطالعه معافيت فروشگاههاي صنايعدستي را نيز در دست بررسي داريم .
وي در ادامه در خصوص وضعيت معافيتهاي مالياتي صنعتگران صنايعدستي گفت: تا امروز اطلاعات مربوط به 19 هزار و 704 کارگاه مسئول معافيت از ماليات تا سقف 5 نفر را جمعاوري کرديم و اين قانون را در مورد آنها پيگيري ميکنيم.
کيايي در خصوص معافيت ماليات کارگاههاي توليدي صنايعدستي گفت: اين معافيت طبق قانون فعلي در مورد کارگاههاي توليدي فرش دستباف، صنايعدستي و شرکتهاي تعاوني اجرا ميشود که از استانها نسبت به پياده کردن اين قوانين کمک ميخواهيم و قانون معافيت ماليات کارگاههاي بازرگاني و فروش را نيز پيگيري خواهيم کرد./111
انتهای پیام/