شناسايي 52 بناي تاريخي براي ايجاد بازار فروش صنايع دستي

کارشناس مسئول واحد برنامه ريزي اداره کل حمايت از توليد و بازرگاني معاونت هنرهاي سنتي و صنايع دستي در گفتگو با ميراث آريا(CHTN)، با بيان اين مطلب گفت: مراحل مقدماتي اجراي اين پروژه که با عنوان ايجاد يک هزار باجه براي فروش توليدات صنايع دستي مطرح است از مدتي پيش در واحد برنامه‌ريزي اداره کل حمايت از توليد و بازرگاني اين معاونت آغاز شده است.

منصوره ادبي تصريح کرد: در فاز اول 52 بناي تاريخي شناسايي شده است و در حال حاضر در مرحله شناسايي و انجام مراحلي از طرح مطالعاتي اين مکان‌ها براي تعريف بازار فروش صنايع دستي هستيم.

وي با اشاره به اينکه اجراي اين پروژه در کنار زمان‌بر بودن نيازمند ارزيابي‌هاي دقيق است، گفت: اداره کل حمايت از توليد و بازرگاني براي پياده کردن برنامه‌هاي خود در اين خصوص با سازمان‌ها و مراکز زيادي در ارتباط است که نيازمند دقت نظر و صرف وقت کافي است.

کارشناس مسئول واحد برنامه‌ريزي اين اداره کل ادامه داد: متولي واگذاري اين بناها، صندوق احيا و بهره‌برداري از اماکن تاريخي سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري است.

ادبي افزود: به همين منظور جلسات مشترکي با صندوق احيا و بهره برداري از اماکن تاريخي سازمان برگزار کرده‌ايم که به نتايج حاصل از آن بسيار اميدواريم.

وي با بيان اينکه 52 بناي تاريخي را از تمامي استان‌هاي کشور انتخاب کرده ايم، گفت: جز استان ايلام اين بناها از 29 استان ديگر برگزيده شد.

منصوره ادبي خاطرنشان کرد: با اجراي اين پروژه اميدواريم بخش مهمي از مشکلات فروش صنايع‌دستي در قالب ايجاد مراکز فروش در ميراث فرهنگي و تاريخي کشورمان حل شود./111

انتهای پیام/

کد خبر 1387091223