ساسان قاسمي با اشاره به اينکه در حدود 180 غرفه براي برگزاري مناسب اين نمايشگاه در نظر گرفته شده است، اظهار داشت: استان گيلان به عنوان ميزبان اين نمايشگاه با 20 غرفه بيشترين فضا را به خود اختصاص داده است.
وي ادامه داد: استان گيلان در رشتههايي چون حصير بافي، چادرشب بافي، سفال، احجام چوبي، خراطي، بامبو بافي در اين نمايشگاه بزرگ شرکت دارد.
معاون هنرهاي سنتي و صنايع دستي گيلان با بيان اينکه به تمامي استانهاي شرکت کننده 5 غرفه اختصاص داده شده است، گفت: در مجموع براي استانهاي حاضر در اين نمايشگاه 150 غرفه در نظر داريم.
قاسمي تصريح کرد: از تمامي استانهاي شرکت کننده در اين نمايشگاه خواستيم در کنار نمايش و فروش آثار خود به توليدات يک يا دو رشته بومي خود نيز بپردازند.
وي افزود: استانهاي حاضر در اين نمايشگاه براي شرکت توليدات خود هيچ مانعي نداشته و در صورت نياز به تعداد غرفههاي بيشتر، به دليل وسيع بودن فضاي نمايشگاهي مانعي وجود ندارد.
معاون هنرهاي سنتي و صنايع دستي گيلان در ادامه اظهار داشت: تا به حال تمامي استانها نسبت به شرکت در اين نمايشگاه اعلام آمادگي کردهاند و در تاريخ مقرر غرفههاي خود را تحويل ميگيرند.
ساسان قاسمي با تأکيد بر اينکه همزمان با برپايي نمايشگاه سراسري، دو نمايشگاه ديگر نيز آن را همراهي ميکنند، گفت: نمايشگاه آثار برگزيده داوريهاي نشان اصالت در کنار نمايشگاه آثار قرآني، عرفاني و مذهبي با موضوع امام علي(ع)ميز برگزار ميشود.
گفتني است نمايشگاه سراسري صنايع دستي استان گيلان 26 تا 30 آذرماه در محل پارک بازار شهرستان لنگرود برپا ميشود./111
انتهای پیام/