حسن فاضلي نشلي در ادامه خاطر نشان کرد: وجود ميان رشتههايي همچون باستانجانور شناسي، باستان گياهشناسي، گردهشناسي، انسانشناسي و استخوانشناسي در کنار پژوهشهاي باستانشناختي يک ضرورت است.
وي اظهار کرد: طي ارتباطات علمي که در حوزه باستانشناسي با ديگر کشورها داشتيم تعداي از کارشناسان ما در ارتباط با ميانرشتههاي مرتبط با حوزه باستانشناسي در خارج از کشور به تحصيل پرداختند و به اين ترتيب خلاءهاي موجود در باستانشناسي ايران در اين زمينه تا حدودي جبران شد.
رئيس پژوهشکده باستانشناسي با بيان اينکه در حال حاضر متخصصان حوزههاي مختلفي مثل زمينشناسي، انسانشناسي و باستانشناسي خارجي با ما همگام هستند يادآور شد: شرايط اقتضا ميکند ما از مجموعه عوامل و فاکتورهاي موجود در جهت بهينهسازي امر تحقيقات استفاده کنيم.
وي با تأکيد بر اينکه لازم است پرچم ايران از منظر ايرانشناختي در تمام کشورهاي اروپايي و آمريکايي به اهتزار درآيد، گفت: يکي از بهترين راهها براي رسيدن به اين مهم فعاليتهاي هيأتهاي مشترک باستانشناسي است و ما از اين گام نيز فراتر رفتيم و خود را به يک کشور متصل نکرديم.
فاضلي با بيان اينکه در حال حاضر هيأتهاي باستانشناسي ايران به صورت مشترک با چند کشور فعاليت ميکنند، خاطر نشان کرد: هر قدر مشارکت بيشتر باشد بازدهي علوم نيز بيشتر خواهد شد که اين امر به گسترش حوزه ايرانشناسي کمک ميکند./115
انتهای پیام/