بزرگترين فرش خاکي جهان در جزيره هرمز پهن است

مدير اجرايي بزرگترين فرش خاکي دنيا در گفتگو با ميراث آريا(chtn)، با اعلام اين خبر گفت: فرش خاکي جهان تا سي سال آينده در ساحل سنگ مرغي جزيره هرمز گسترده است.

محمد بانوج تصريح کرد: هر ساله يک هزار متر بر وسعت اين فرش اضافه مي‌شود و با اين تدبير بزرگترين فرش خاکي جهان هر سال در عرصه جهاني رکورد خود را مي‌شکند.

وي با اشاره به اينکه اين فرش در فاصله عيد قربان تا عيد غدير با حضور مسئولان اجرايي در معرض ديد تعداد قابل توجهي از مقامات کشوري و گردشگران داخلي و خارجي قرار گرفت، اظهار داشت: هيچ اتفاقي در مورد اين فرش رخ نداده و همچنان در ساحل سنگ مرغي انتظار علاقه‌مندان را مي‌کشد.

مدير اجرايي فرش خليج فارس ادامه داد: در روز رونمايي از اين فرش بيش از 5 هزار نفر از آن ديدن کردند ضمن اينکه در روزهاي اصلي بازديد بيش از 10 هزار نفر ميهمان جزيره هرمز بودند.

بانوج با بيان اينکه براي نوروز سال جاري در مورد امسال برنامه ويژه‌اي را در خصوص اين فرش مدنظر داريم، گفت: اين فرش با مضمون 12 داستان و روايت است که در روزهاي آغازين سال نو، هر روز يک داستان را به صورت نمايش در معرض ديد علاقه مندان قرار مي‌دهيم.

وي در ادامه اظهار داشت: اين نمايش‌ها از اول تا 12 فروردين ماه در جزيره هرمز با حضور هنرمندان برگزار مي‌شود.

محمد بانوج در خصوص از بين رفتن تدريجي اين فرش به دليل شرايط متفاوت آب و هوايي، گفت: ذات اين فرش برگرفته از هنر محيطي است که مبناي آن بازگشت هر ماده طبيعي به محيط اصلي است .

مديراجرايي اين فرش افزود: البته لطمات محيطي چون از بين رفتن رنگ‌ها و يا جابه جا شدن خاک‌ها براي رونمايي‌هاي آينده توسط هنرمندان تجسمي کار، ترميم مي‌شود.

وي با تأکيد بر اينکه در سال آينده يک هزار متر بر وسعت اين فرش اضافه مي‌شود، ادامه داد: در اين فرش که 32 پاره خواهد بود، هنرمندان 32 استان کشور به هنرنمايي و بيان داستان‌هاي اساطيري استان‌هاي خود مي‌پردازند.

گفتني است اين فرش خليج فارس در اندازه 1200 مترمربع و با 70 نوع خاک رنگي با هنرنمايي 25 نفر از هنرمندان تجسمي کار استان هرمزگان در مدت زماني بيش از چهارماه ساخته شده است./111

انتهای پیام/

کد خبر 1387100425