وي ادامه داد: تامين هزينه حضور در نمايشگاه ضروري است و بايد براساس حمايتهاي دولت تامين شود.
استاندار همدان به نبود مکانهاي دائمي براي عرضه صنايعدستي اشاره کرد و گفت: تا شهريور سال آينده 10 بازارچه صنايعدستي در استان راهاندازي ميشود و فرمانداران بايد زمين مورد نياز را در اختيار کادر اجرايي قرار دهند.
وي از اعطاي 200 ميليون ريال تسهيلات به صنعتگران در سالهاي 87 و 88 خبر داد و افزود: به دليل ضرورت خوداشتغالي و کارگاههاي موجود خانگي پرداخت تسهيلات خود اشتغالي بايد مدنظر قرار گيرد.
مرادي با بيان اينکه صنايعدستي همدان بايد به عنوان مهمترين ظرفيتهاي درآمدزايي رشد و اشتغالزايي و تقويت صنعت گردشگري جدي گرفته شود، گفت: حفظ کارگاهها در بخش صنايعدستي و تقويت کارگاههاي خانگي صنايعدستي لالجين از مهمترين برنامهها در اين زمينه بايد باشد.
وي همچنين در زمينه حمايت از شهرکها و خوشههاي صنايعدستي، به عنوان طرحهاي پشتيباني گفت: براي احداث شهر صنايعدستي 10 هکتار زمين از باغ ميوه همدان که قرار است در آن پارک ملل ايجاد شود، تخصيص داده شده و ظرف يک هفته به بخش صنايعدستي تحويل ميشود.
مرادي نسبت به راهاندازي شرکت حمل و نقل بينالمللي و پايانه صادراتي نهايت همکاري را از مسئولان خواستار شد.
استاندار همدان با تأکيد بر اينکه براي توسعه صنايعدستي در روستاها از سوي دستگاههاي اجرايي با عنايت به قوانين اخير رهبري مبني بر توسعه روستايي، ادامه داد: اين مورد بايد در اولويت برنامههاي ادارات و سازمانها قرار گيرد.
بهروز مرادي به اهميت بيمه تامين اجتماعي صنعتگران تاکيد کرد و از پشتيباني و منابع انساني استانداري خواست تا نسبت به حل معضلات فراروي بيمه تأمين اجتماعي صنعتگران نهايت تلاش را به عمل آورد.
بهروز مرادي در پايان از سازمان ميراث فرهنگي خواست تا طرح 45 روزه اي را براي رونق صنايعدستي و ارتقا و افزايش اشتغال براي رسيدن صنعتگران صنايع دستي به 40 هزار نفر تا پايان سال 90 را بدهند./111
انتهای پیام/