وي هدف از برگزاري اين همايش را مطالعه و بررسي ابعاد تاريخي، جغرافيايي، فرهنگي، اجتماعي، اقتصادي و بومشناختي کرانهها و پس کرانههاي خليج فارس در عرصه تحولات ايران اعلام کرد.
وي تصريح کرد: اين همايش زمينهساز شناخت صاحبنظران، دانشگاهيان و به ويژه دانشجويان براي دستيابي به آموزهها و مطالعات موثر و سازنده است.
جهانيان جستارهاي جغرافيا و محيط زيست، گردشگري، تاريخ و فرهنگ و موضوع اقتصادي و اجتماعي را با رويکردهاي مختلف از جمله: بررسي توانهاي طبيعي خليج فارس، جاذبههاي جغرافيايي و اکوتوريسم، رويکرد پيشينه دريانوردي ايرانيان، نقش خليج فارس در ايجاد و رشد روابط فرهنگ ملل مختلف، سير تحول اجتماعي، خليج فارس و اقتصاد جهاني، گسترش گردشگري کرانههاي خليج فارس را از محورهاي اصلي اين همايش عنوان کرد.
عضو هيات علمي جهاد دانشگاهي خاطر نشان کرد که اين همايش با همکاري معاونت گردشگري سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري، معاونت فرهنگي جهاد دانشگاهي، سازمان منطقه آزاد کيش، کميته ملي طبيعتگردي و دانشگده جغرافياي دانشگاه تهران برگزار خواهد شد.
وي زمان برگزاري اين همايش را 9 الي12 ارديبهشت ماه در منطقه آزاد کيش اعلام کرد و در پايان افزود علاقهمندان جهت ارسال مقالات و کسب اطلاعات بيشتر به سايت www.istta.ir مراجعه کنند و يا با شماره تلفن 68- 66971564_021 دبير خانه دائمي همايش ملي فرهنگي و گردشگري خليج هميشه فارس تماس حاصل کنند./100
انتهای پیام/