صنايع‌دستي ايران در 67 کشور جهان معرفي مي‌شود

به گزارش ميراث آريا(chtn)، اين نشست با حضور مديران کل فرهنگي، هنري، انتشارات، بنياد انديشه اسلامي، مدير کل ايرانيان خارج از کشور، مسئولان اداره همکاري‌هاي فرهنگي و تفاهم‌نامه‌هاي سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي، معاون سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي، معاون هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي و مشاوران و مديران کل ستادي اين معاونت برگزار شد.

بنابراين گزارش در اين نشست ابتدا طرفين به بررسي ظرفيت‌هاي فرهنگي و هنري در 67 کشور دنيا که سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي در اين کشورها مشغول رايزني فرهنگي است، پرداخته شد و در ادامه نسبت به انجام فعاليت‌هاي مشترک تصميماتي گرفته شد.

معاون فرهنگي سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي بر برپايي نمايشگاه‌هاي مشترک به ويژه آثار فاخر ايران در حوزه صنايع دستي در 67 کشور تأکيد کرد و گفت: مبادله ظرفيت‌هاي فرهنگي و هنري براي سال 88 و اعزام هنرمندان، استادان و مفاخر هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي ايران به اين کشورها مي‌تواند در دستور کار قرار گيرد.

محمود واعظي ادامه داد: حضور مفاخر و استادان رشته‌هاي مختلف صنايع‌دستي و هنرهاي سنتي در اين کشورها نقش موثري در توسعه و ترويج اين رشته‌ها و معرفي هر چه بيشتر هنرمندان ايراني خواهد داشت.

وي با اشاره به اينکه همچنين با حضور اين افراد مي‌توان زمينه آموزش رشته‌هاي مختلف را نيز فراهم کرد، اظهار داشت: ايران در هريک از اين کشورها از دفاتر رايزني فرهنگي و خانه فرهنگ برخوردار است که با وجود اين امکانات، شاهد رسيدن به نتايج مثبت در اين بخش خواهيم بود.

معاون فرهنگي اين سازمان تصريح کرد: همچنين برپايي جشنواره‌هاي متنوع فرهنگي، هنري بين‌المللي و برپايي هفته‌هاي فرهنگي با موضوع صنايع‌دستي نيز دراين زمينه تأثيرگذار است.

واعظي با بيان اينکه در زمينه اطلاع رساني مناسب و معرفي هر چه بيشتر دستاوردهاي صنايع‌دستي و هنرهاي سنتي هر دو طرف مي‌توانند اقداماتي را در رأس برنامه‌هاي خود قرار دهند، گفت: انتشارات مشترک، معرفي و اطلاع‌ رساني کامل و صحيح در حوزه برون مرزي با موضوع هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي نيز تأثيرگذار است.

وي خاطرنشان کرد: همچنين سرمايه گذاري در ايجاد توليدات سينمايي و تلويزيوني مشترک در معرفي اين رشته‌ها بايد در دستور کار هر دو طرف قرار بگيرد.111/

انتهای پیام/

کد خبر 1387111017