مهدي کيايي ادامه داد: با وجود پتانسيلهاي موجود در اين بخش، در برنامه پنج ساله عمراني، سهم صنايعدستي و هنرهاي سنتي ميتواند رشد قابل ملاحظهاي را تجربه کند.
وي با اشاره به اينکه اين سهم ميتواند بين 10 تا 12 درصد افزايش داشته باشد، اظهار داشت: در سالهاي گذشته به دليل کوچک شمرده شدن، اين صنعت چندان مورد توجه نبوده است.
مدير کل حمايت از توليد و بازرگاني اين معاونت تصريح کرد: به رغم تسهيلات ويژهاي که به منظور ارتقاء صادرات غير نفتي از جمله صنايعدستي اعطاء شده، صادرات صنايعدستي در سنوات گذشته از يک روند افزايش کند و بعضاً کاهش برخوردار بوده است.
کيايي با بيان اينکه پس از تحقيق و بررسيهاي کارشناسانه، چالشهاي پيش روي صنايعدستي مورد بررسي قرار گرفت، گفت: بازاريابي که در بعد داخلي معطوف به مسائل عرضه و فروش و در بعد خارجي متوجه راهکارهاي افزايش صادرات باشد و همچنين افزايش حضور در بازارهاي هدف از موضوعات مورد بررسي در اين بخش است.
وي در ادامه اظهار داشت: پشتيباني از توليد، فروش داخلي و صادرات که اين مسأله به عواملي چون بانکها، حمل و نقل و گمرک مربوط ميشود، جزء زير ساختهاي ضروري صادرات صنايعدستي محسوب ميشود.
مدير کل حمايت از توليد و بازرگاني در ادامه گفت: در راستاي نيل به توسعه صادرات صنايعدستي ايران، با عبور از مشکلات و دستيابي به سهم بيشتر از بازارهاي خارجي بايد به شناسايي چالشهاي موجود و تدوين برنامهاي عملياتي اين عرصه را ارتقاء دهيم.
مهدي کيايي خاطرنشان کرد: توسعه صادرات و ورود صحيح به بازارهاي جهاني، همچنين حفظ شرايط و ماندگاري در آن نيازمند راهبرد مشخص و پايدار صادراتي است که به صورت قانوني و غير قابل تغيير درآيد./111
انتهای پیام/