احمد جعفرپور ادامه داد:اين در حالي است که گليم بافي در رتبه سوم کارگاههاي فعال و شاغلان صنايعدستي استان همدان قرار دارد.
وي با اشاره به اينکه اين کارگاهها در همه شهرستانهاي استان فعال هستند، اظهار داشت: کارگاههاي گليم بافي استان در شهرستانهاي همدان، ملاير، نهاوند، تويسرکان، کبودرآهنگ، اسد آباد، بهار و رزن فعاليت ميکنند.
معاون هنرهاي سنتي و صنايعدستي اين استان تصريح کرد: بيشترين کارگاههاي اين توليدات در شهرستان نهاوند واقع شده ضمن اينکه اين شهرستان در حال حاضر مهد گليم بافي استان همدان به حساب ميآيد.
جعفرپور با بيان اينکه تعداد کارگاههاي موجود در شهرستان نهاوند بيش از چهارصد و نود کارگاه است، گفت: به همين تعداد نيز شاغل در بخش گليم بافي اين شهرستان فعاليت ميکنند.
وي در ادامه اظهار داشت: همچنين 220 نفر از شاغلان در اين رشته هنري در ملاير فعاليت ميکنند، ضمن اينکه شهرستان اسد آباد نيز نيز به يکصد و پنجاه شاغل در رشته گليم بافي دارد.
احمد جعفرپور با تأکيد بر اينکه در حال حاضر 22 هزار و 939 نفر در کارگاههاي صنايعدستي استان همدان مشغول هستند، افزود: بيش از 13 هزار کارگاه فعال در سطح اين استان فعال هستند.
معاون هنرهاي سنتي و صنايعدستي خاطرنشان کرد: بيش از 11 هزار نفر از فعالان کارگاههاي صنايعدستي استان در بخش مصنوعات چوبي فعاليت ميکنند، ضمن اينکه بيش از 4 هزار و 700 نفر نيز در رشتههاي سفال و سراميک کار ميکنند./111
انتهای پیام/