فعالان صنايع‌دستي در کاربردي‌تر شدن آن بکوشند

رخساره صادقي گوغري در گفتگو با ميراث آريا(chtn)، با بيان اين مطلب گفت: آموزش و توليد صنايع‌دستي و هنرهاي سنتي را در نقاط مختلفي از سطح استان پياده کرده‌ام که نتيجه آن آْموزش نزديک به 700 نفر از هنرجويان صنايع‌دستي بوده است.

وي با اشاره به اينکه هنر گليم و فرش بافي را به صورت موروثي از مادرم آموخته‌ام، اظهار داشت: به تمام بافته‌هاي داري اعم از تابلو فرش، گليم، گليم فرش برجسته، گليم فرش، گليم‌هاي سوزني، گليم‌هاي قشقايي، گبه و بافته‌هاي سبک فارسي و ترکي آشنايي دارم.

اين هنرمند هرمزگاني ادامه داد: آموزش پذيران در بخش گليم و فرش استان از سازمان‌ها و نهادهاي مختلفي چون سازمان زندان‌هاي استان، سازمان بازرگاني هزمزگان، انجمن خيريه اهل تسنن، امور بانوان استانداري و کميته امداد امام خميني معرفي شده‌اند.

بنيانگذار اتحاديه فرش هرمزگان با بيان اينکه براي آموزش هنرجويان با اين سازمان‌ها موفق به عقد قرارداد شده‌ام، گفت: بيشترين تعداد آموزش پذيران از کميته امداد و سازمان بازرگاني استان 300 نفر از هر سازمان بوده است.

صادقي با اشاره به موفقيت‌هايي که به دنبال فعاليت در بخش صنايع‌دستي موفق به کسب آن ‌شده است، تصريح کرد: با توجه به موفقيت در توليد انبوه اين محصولات در سال‌هاي اخير با يکي از شرکت‌هاي صادرکننده صنايع‌دستي در بخش گليم و گبه وارد عمل شده و موفق به صادرات توليدات خود شده‌ام.

وي همچنين از شرکت در نمايشگاه‌هاي داخلي و خارجي در چند سال اخير خبر داد و افزود: نمايشگاه‌‌هاي سراسري که در اين مدت در استان تهران، اراک، تبريز و کشور امارات برگزار شده است، ميزبان توليدات هنري من بوده‌اند.

اين صنعتگر صنايع‌دستي همچنين از شرکت در همايش‌ها و سمينارهاي تخصصي به موضوع فرش و گليم خبر داد و ادامه داد: با توجه به فعاليت مناسبي که در سطح استاني و کشور در بخش گليم داشته‌‌ام در اين نشست‌ها به منظور معرفي فعاليت‌هاي تخصصي خود و افزايش بار علمي فعاليت خود شرکت کرده ام.

رخساره صادقي گوغري خاطرنشان کرد: اکنون نيز مسئوليت شوراي حل اختلاف صنف فرش استان را برعهده دارم و به همه فعالان عرصه صنايع‌دستي پيشنهاد مي‌کنم با مطالعه دقيق روي نوع فعاليت خود، در هر چه کاربردي‌تر شدن رشته‌هاي صنايع‌دستي بکوشند./111

انتهای پیام/

کد خبر 138711306