محمدشريف ملک زاده در ادامه با بيان اينکه در اين همايش 28 کشور عضو کميسيون هاي جنوب آسيا، شرق آسيا و اقيانوسيه شرکت خواهند داشت، تصريح کرد: کشورهاي سريلانکا، مالديو، نپال، افغانستان، بنگلادش، بوتان، پاکستان و جمهوري اسلامي ايران کشورهاي عضو کميسيون جنوب آسيا شرکت کننده در اين همايش هستند.
وي تصريح کرد: کشورهاي عضو کميسيون هاي شرق آسيا و اقيانوسيه شرکت کننده در اين کنفرانس نيز شامل فيليپين، کامبوج، گينه نو، مالزي، هنگ کنگ، استراليا، اندونزي، جمهوري خلق کره، جمهوري کره، چين و ژاپن هستند.
ملک زاده در خصوص روند برگزاري اين همايش گفت: شناخت بازارهاي عمده کشورهايي با گردشگران خروجي بالا، بررسي گرايش هاي اصلي گردشگران آسيايي، ترغيب گردشگران آسيايي براي سفر به خاورميانه و نقش خطوط هوايي در ارتقاي گردشگري ميان کشوري بررسي مي شود.
وي متذکر شد: رکود اقتصاد جهاني و تاثير آن روي بازار گردشگري بين الملل و نحوه برخورد با آثار اين رکود جهاني از ديگر موضوعاتي است که در اين کنفرانس به آن پرداخته خواهد شد.
معاون گردشگري سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري ادامه داد: بهره برداري بالقوه اقتصادي از روند فزاينده گردشگران مناطق مختلف، توسعه محصولات جديد گردشگري، تبادل نظر در خصوص مدل هاي مختلف بازاريابي منطقه خاورميانه، رسيدن به گردشگري پايدار و تعامل با بخش خصوصي در اين زمينه نيز از ديگر موضوعات است که در اين کنفرانس بررسي مي شود.
وي يادآور شد: بحث شناخت بازارهاي عمده منبع، تحولات بازار رقابت و تجارت، بررسي فرصت هاي بهره برداري نشده گردشگري و چگونگي ترغيب شهروندان خاورميانه براي سفر به آسيا و خاورميانه از ديگر موضوعاتي است که در اين کنفرانس مطرح خواهد شد.
ملک زاده افزود: جمهوري اسلامي ايران در اين کنفرانس دستاوردهاي خود در حوزه گردشگري الکترونيک را همچون ويزاي الکترونيک و ATM کارت مطرح خواهد کرد و همچنين براي 63 نفر از شرکت کنندگان در اين همايش کارت هاي ATM صادر مي شود.
وي اظهار داشت: جمهوري اسلامي ايران با دارا بودن تمام پتانسيل ها لازم در حوزه ميراث فرهنگي، تاريخي و طبيعي ميتواند مقصد گردشگري گردشگران جنوب آسيا، شرق آسيا و اقيانوسيه باشد که لازم است در اين زمينه خود را معرفي کنيم.
معاون گردشگري سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري گفت: شرکت کنندگان در اين همايش در تاريخ 15 اسفندماه و در قالب يک تکنيکال تور به شيراز سفر خواهند کرد و از اين طريق خدمات خود را در حوزه اقامت و پکيج هاي سفر به گردشگران معرفي خواهيم کرد.
وي با بيان اينکه آمارهاي مختلف مراکز اقامتي کشور به UNWTO اعلام شده است، تصريح کرد: حساب هاي اقماري گردشگري کشور نيز با همکاري مرکز آمار ايران و بانک مرکزي در حال تهيه است که از اين طريق درآمد ايران از صنعت گردشگري به دست خواهد آمد.
ملک زاده همچنين به ارائه آمار گردشگران ورودي کشور طي يازده ماه گذشته پرداخت و گفت: يک ميليون و 212 هزار و 140 گردشگر از طريق زميني، 661 هزار و 361 نفر از طريق هوايي و 30 هزار و 651 نفر از طريق دريايي طي 11 ماه گذشته وارد ايران شده اند که مجموع آن ها يک ميليون و 904 هزار و 152 گردشگر گزارش شده است./115
انتهای پیام/