وي در پاسخ به اين سئوال که طرح گروه هاي هميار زنان سرپرست خانوار تا چه اندازه در خودکفايي آنها موثر بوده است گفت: طرح گروه هاي هميار زنان سرپرست خانوار يکي از طرح هاي موفق سازمان بهزيستي است، اين طرح تنها به خودکفايي زنان سرپرست خانوار محدود نمي شود، بلکه به اجتماعي شدن آنها کمک موثري مي کند.
فقيه افزود : در قالب گروه هاي هميار، زن سرپرست خانوار با وجود مشکلات متعدد روحي و اقتصادي پا به اجتماع مي گذارد و با افرادي همچون خود تشريک مساعي مي کند و به کار تعاوني و توليدي مي پردازد، علاوه بر اين امر باعث دور ماندن اين زنان از آسيب هاي اجتماعي مي شود، بدين ترتيب اين طرح برکاتي فراتر از خودکفايي دارد.
به گفته رييس سازمان بهزيستي در حال حاضر 700 گروه هميار زنان سرپرست خانوار در کشور وجود دارد که در هر گروهي 14-7 نفر فعاليت مي کنند و به دليل موفقيت آميز بودن اين طرح، گروه ها در حال رشد هستند.
وي در پاسخ به اين سئوال که تا چه اندازه از آموزه هاي ديني در برنامه هاي خود استفاده مي کنيد، گفت: بناي فعاليت هاي ما در نظام اسلامي، آموزه هاي ديني است، به هر حال اين آموزه ها در افزايش مهارت زندگي نقش موثري دارد و مي تواند به افرادي که دچار آسيب هاي مختلف از جمله اعتياد هستند، کمک کند./100
انتهای پیام/