وي با اشاره به اينکه اين سرمايهگذار در حال برنامه ريزي براي يک سرمايهگذاري اقتصادي در کشور تاجيکستان است، اظهار داشت: با توجه به اينکه بخشي از اين سرمايهگذاري نيز قرار است در بخش فرهنگي مورد استفاده قرار گيرد، معاونت هنرهاي سنتي آمادگي خود را براي شروع همکاري در اين زمينه اعلام کرده است.
مدير کل توسعه و ترويج اين معاونت ادامه داد: در همين خصوص مديران ستادي معاونت هنرهاي سنتي آمادگي خود به منظور برآورد و يک بازديد ميداني از مکان سرمايهگذاري و فعاليتي که ميتوان در اين خصوص انجام داد، اعلام کردهاند.
قاسمي با بيان اينکه انجمن دوستي ايران و تاجيکستان نيز همکاريهاي لازم را با اين سرمايه گذار در آينده خواهد داشت، گفت: زمينه سازي براي همکاري انجمن دوستي تاجيکستان و ايران در کشور ميزبان و امکان سنجي براي سرمايهگذاري در بخش فرهنگي توسط اين انجمن امکانپذير ميشود.
وي تصريح کرد: سرمايه گذار بخش خصوصي نيز موضوعاتي را براي آغاز فعاليتهاي فرهنگي در کشور تاجيکستان مد نظر دارد که ايجاد يک مجتمع اقتصادي صنايعدستي در رأس اين برنامهها قرار دارد.
ساسان قاسمي در ادامه اظهار داشت: چون امکان به کارگيري گروههاي کارشناسي در طرحهاي اين سرمايهگذار وجود دارد، قرار است انجام کارهاي پژوهشي تاجيکستان را با همکاري دولت اين کشور در دست بگيرند.
مدير کل توسعه و ترويج معاونت هنرهاي سنتي افزود: استفاده از نيروي کارشناس ايراني براي انجام کارهاي پژوهشي در اين کشور به معناي راهبري کارهاي تحقيقاتي کشور ميزبان توسط ايرانيان است.
وي خاطرنشان کرد: اين طرح توسط اين سرمايه¬گذار بخش خصوصي نخست در شهر دوشنبه و بعد از آن در شهرهايي مانند خوجند و بدخشان دنبال ميشود./111
انتهای پیام/