تقي زاده افزود: کانون به عنوان بازوي نرم افزاري و اجرايي سازمان ميراث فرهنگي،صنايع دستي و گردشگري به صورت فعاليت بخش خصوصي و اقتصادي اقدامات خود را توسعه داده و انتظار دارد در اين سفرها بتواند تعاملات اقتصادي و گردشگري خوبي را در حوزه گردشگري،ميراث فرهنگي صنايع دستي ايجاد کند.
وي متذکر شد:کانون با توجه به توانمندي هايي که براي فعاليت در سطح کشور وجود دارد از هم اکنون همکاري خود را براي توسعه اين سه بخش در استان ها اعلام مي کند و ميتواند حرکات خوبي را ايجاد کند.
تقي زاده اضافه کرد: کانون داراي 8 شرکت فعال در زير مجموعه خود است که از جمله آنها مي توان به دو شرکت توريستي، يک شرکت تور اپراتور،شرکت سرمايه گذاري زاگرس،IT و اطلاعات،يک موسسه پژوهشي و حمل و نقل کانون اشاره کرد.
وي گفت: قصد ما از برگزاري سفرهاي استاني اين است که بتوانيم کشور پهناور ايران حتي شهرها و روستاهاي کوچک را معرفي کنيم.
وي تصريح کرد: همچنين سفرا مي توانند در يک فرصت کوتاه از استان ها و شهرها کشور بازديد کرده و با آداب ، رسوم و نحوه زندگي مردم آشنا شوند.
مدير عامل کانون جهانگردي و اتومبيل راني اظهار داشت: بر همين اساس ما مي توانيم برنامه هاي فرهنگي و هنري را در کشور شما برگزار کنيم و فرصت هاي فرهنگي،موسيقي و هنري را با همکاري بخش خصوصي تدارک و اجرا کنيم.
تقي زاده ياد آور شد: همچنين ما اين امکان را داريم که در فضاي اينترنت و در تيراژ ميليوني اطلاعات کشور شما را در قالب بسته هاي الکترونيکي در اختيار مردم کشورمان قرار دهيم و علاقه منديم شما اين شرايط را فراهم کنيد تا بتوانيم با هزينه بسيار پايين اين اطلاعات را در اختيار ايرانيان قرار دهيم تا آنها بتوانند با شما ارتباط داشته باشند .
وي اظهار اميدواري کرد که هر دو تا سه ماه يکبار بتوانيم برنامه هاي مفيدي را در زمينه گردشگري با سفرا داشته و به نتايج خوبي دست پيدا کنيم./104
انتهای پیام/