صدري خاطرنشان کرد: اهميت و جايگاه ويژه صنعت توريسم سلامت براي سازمان ميراث فرهنگي روشن است و اين موضوع به جد از سوي سازمان ميراث فرهنگي پيگيري ميشود.
دبير کميته برنامهريزي و هماهنگي توريسم درماني خاطرنشان کرد: از ابتداي سال 85 با پيش قدم شدن رئيس سازمان ميراث فرهنگي کشور در اين حوزه، فعاليت در حوزه توريسم سلامت پايهگذاري و با تشکيل شوراي گردشگري سلامت اين مهم پيگيري شد.
وي به برنامههاي سازمان ميراث فرهنگي براي توسعه گردشگري سلامت اشاره کرد و گفت: بيشتر تعامل سازمان با بخش خصوصي و فعال سازي پتانسيلهاي اين بخش در کشور است.
صدري اهميت و ارزش بالايي براي صنعت گردشگري تعريف کرد و گفت:ديگر کشورها به اين صنعت به عنوان تجارت نگاه مي کنند.
دبير کميته برنامهريزي و هماهنگي توريسم درماني تصريح کرد: با توسعه صنعت گردشگري ميتوانيم ذهنيت منفي ديگر کشورها را نسبت به جمهوري اسلامي تغيير دهيم که دولت در اين زمينه تصميم جدي براي برنامهريزي دارد.
وي درخصوص اقدامات انجام شده در راستاي توسعه اين صنعت گفت:تشکيل شوراي سياستگذاري گردشگري سلامت،کميته گردشگري سلامت،تشکيل کميتههايي در استان ها،طرحهايي چون شهر سلامت در مشهد که جز مصوبات هيات دولت است،تسهيلات براي افراد سرمايهگذار در اين حوزه،بازاريابي و تبليغات،شرکت در چند نمايشگاه تخصصي و برگزاري همايشهايي در داخل کشور با موضوع توريسم سلامت و آبدرماني از جمله اقدامات فوق است.
صدري گفت: سازمان ميراث فرهنگي و معاونت گردشگري به عنوان سازمان متصدي گردشگري وظايف عمدهاي چون مديريت اصلي امور گردشگري و انواع گردشگري تخصصي،برنامهريزيهاي کلان و هماهنگي بين نهادهاي ذينفع گردشگري و تبليغات،اطلاع رساني و بازاريابي را در دستور کار دارد.
دبير کميته برنامهريزي و هماهنگي توريسم درماني اضافه کرد: درصدد هستيم بخش خصوصي را متولي اجرايي اين بخش از گردشگري کنيم که براي موفقيت در اين امر بايد تصدي گري دولت را کاهش و بخش خصوصي را بيشتر دخيل کنيم .
وي گفت: به اين منظور از مجموعههايي که در اين زمينه پتانسيل دارند دعوت کرديم تا يک مجموعه که مورد اطمينان سازمان باشد را ايجاد کنيم.
صدري افزود:خوشبختانه اين کار از سوي مراکز درماني مورد استقبال قرار گرفت و جلساتي به منطور برنامه ريزي براي اين امر برگزار شده است./117
انتهای پیام/