فاضلي با بيان اينکه براي سرمايهگذاري در ايران در مرحله اول ثبت يک شرکت ايراني قدم نخست و مهم اين حرکت است، گفت: مجموعه فرصتهاي سرمايهگذاري در ايران قابل مقايسه با کشورهاي ديگر نيست.
وي مناطق نمونه گردشگري را يکي از پتانسيلها و فرصتهاي سرمايهگذاري گردشگري دانست و افزود: دولت شرايطي مانند ايجاد راههاي دسترسي، آب ، برق و گاز را براي تسهيل روند سرمايهگذاري آماده کرده است.
فاضلي اظهار داشت: يکي از مهمترين رويکردهاي سازمان براي جذب سرمايهگذاري، احداث مجتمعهاي اقامتي در نقاط مختلف کشور با آرم شرکت سازنده خارجي است.
معاون سرمايهگذاري و طرحها ادامه داد: در قوانين ما شرايط حمايت مناسب براي احداث مجتمع هاي اقامتي پيش بيني شده است.
وي اختصاص زمين با اخذ بهاي آن در اقساط پنج ساله بعد از بهرهبرداري و معافيت مالياتي به مجتمعهايي که در شعاع 30 کيلومتر از استانها قرار دارند را از ديگر حمايتهاي دولت ذکر کرد.
اين مقام مسئول تاکيد کرد: همچنين در صورت پذيرش و تائيد طرحها در بانکها، تسهيلات بانکي به صورت ريالي و ارزي به سرمايهگذاران اختصاص مييابد.
وي ادامه داد: بانکها پس از ارزيابي پروژه، 80 درصد از کل هزينه ساخت هتل، مجتمعهاي تفريحي، رفاهي، متل و ساير زير ساختهاي گردشگري را همزمان با پيشرفت پروژه به سرمايهگذار اعطا ميکند.
در اين ديدار ميلاندا موراگودا، وزير گردشگري سريلانکا به چندين سفر خود به ايران اشاره کرد و گفت: در اين سفرها به وجود پتانسيلهاي قوي در ايران براي توسعه گردشگري پي بردهام.
وي تمايل کشور خود را براي ساخت هتل در ايران اعلام کرد و افزود: تا هفته پيش کشور ما درگير يک جنگ سي ساله بود، اما خوشبختانه جنگ تمام شده و ما برنامههاي خود را براي توسعه کشور آغاز کردهايم.
وي توجه و توسعه زير ساختهاي گردشگري را يکي از مهمترين برنامههاي کشورش برشمرد و تاکيد کرد: تمايل داريم براي گسترش همکاري ميان دو کشور ايران و سريلانکا در ايران هتل با آرم هتلهاي سري لانکا بسازيم.
در پايان فرصتهاي سرمايهگذاري در ايران همراه با قوانين و مقررات موجود توسط معاون سرمايهگذاري و طرحها در اختيار گروه سريلانکايي قرار داده شد./106
انتهای پیام/