امکان صادرات صنايع‌دستي را به همه کشورهاي فراهم کنيم

به گزارش ميراث آريا(chtn)، افتتاحيه اين بازارچه با حضور معاون هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي کشورمان، رياست سازمان ميراث فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري همدان، صنعتگران و هنرمندان صنايع‌دستي در محل بازار موتاب خانه همدان برگزار شد.

معاون هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي کشورمان با اشاره به اهداف برپايي اين بازارچه اظهار داشت: ايجاد بازار فروش براي توليد کنندگان و تشويق علاقه مندان به فعاليت در رشته‌هاي صنايع‌دستي اهداف ايجادراه اندازي اين بازارچه بوده است.

حسين هاتفي فارمد ادامه داد: ما منابع بسيار ارزشمندي در کشورمان داريم که بخش مهمي از اين منابع متوجه توليدات، اقلام صنايع‌دستي و آثار ميراث فرهنگي است.

وي با بيان اينکه ما مي‌توانيم با مرمت بازارها و مراکز فرهنگي که از قدمت و اصالت بالايي برخوردارند براي معرفي صنايع‌دستي و هنرهاي سنتي گام‌هاي موثري برداريم، گفت: در کشورمان به اماکن فرهنگي و تاريخي زيادي دسترسي داريم که مي‌توانيم براي معرفي بيشتر توانمندي‌هاي صنايع‌دستي از آن‌ها بهره ببريم.

معاون هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي کشور تصريح کرد: بسياري از اماکن تاريخي کشورمان چون اين بازارچه‌ گمنام مانده‌اند که با مرمت آن‌ها ضمن حفظ و احياء اين بناها مي‌توان در ابعاد گردشگري آن‌ها نيز گام برداشت.

هاتفي فارمد در ادامه اظهار داشت: هنرمندان و صنعتگران صنايع‌دستي بايد در ايجاد چنين فضاهايي که به سود هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي کشور است به سازمان ميراث فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري کشور کمک کنند.

وي با تأکيد بر اينکه ما بايد صنايع‌دستي خود را به همه کشورهاي جهان صادر کنيم، افزود: ‌لازمه اين اقدام بالا بردن کيفيت توليدات صنايع‌دستي و عرضه مناسب آن در بازارهاي فروش است.

بازارچه موتاب خانه همدان با پتانسيلي بالغ بر 33 باب مغازه در اختيار هنرمندان و توليد کنندگان چرم استان همدان قرار گرفته است.

براي مرمت، احياء‌ و بازسازي اين بناي تاريخي اعتباري بالغ بر 130 ميليون تومان از محل اعتبارات سازمان ميراث فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري کشور هزينه شده است./111

انتهای پیام/

کد خبر 138803136