صادرات صنايع‌دستي همدان 102 درصد رشد کرد

اسدالله بيات در گفتگو با ميراث آريا(chtn)، با حضور در کنفرانس خبري که به مناسبت روز جهاني صنايع‌دستي برگزار شد با بيان اين مطلب گفت:‌ معاونت هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي اين استان با برگزاري 200 دوره آمورشي در سال 88 اين تعداد از هنر جويان را آموزش مي‌دهد.

وي با اشاره به اينکه در سال جاري تعداد آموزش پذيران صنايع‌دستي استان نسبت به سال گذشته رشد قابل قبولي خواهد داشت، اظهار داشت:‌ در سال گذشته موفق به آموزش 2 هزار و 500 هنر آموز در رشته‌هاي صنايع‌دستي شديم.

رييس سازمان ميراث فرهنگي اين استان از رشد 102 درصدي صنايع‌دستي همدان در سال گذشته نسبت به سال 86 خبر داد و افزود: خوشبختانه صنايع‌دستي همدان در سال گذشته در بخش صادرات پيشرفت چشمگيري داشته است.

بيات همچنين در ادامه اين نشست به گشايش اعتبار براي بخش صنايع‌دستي استان اشاره کرد و ادامه داد: در کارگروه روستايي استان و با حمايت استانداري اعتبار 20 ميليون توماني به صنايع‌دستي روستايي اختصاص يافت.

وي تصريح کرد:‌ در سال جاري در صورت تخصيص اعتبارات لازم معاونت هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي همدان در راستاي ايجاد خانه‌هاي ترويج روستايي در مناطق نمونه گردشگري اقدام مي‌کند.

اين مقام مسئول در ادامه اظهار داشت: در سال گذشته هنرمندان استان موفق به شرکت در 5 نمايشگاه خارج از کشور شند که در سال جاري دراه توسعه اين بخش نيز گام بر مي‌داريم.

اسدالله بيات با بيان اينکه تقاضاي تسهيلات براي واحدهاي صنايع‌دستي استان از ديگر برنامه‌هاي اين معاونت خواهد بود، گفت: همچنين در تلاشيم کارگاه‌هاي آموزشي تخصصي را در دستور کار خود قرار دهيم که براي برگزاري کارگاه‌هاي منبت، چرم و سفال برنامه ريزي‌هايي را انجام داده‌ايم.

رييس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري اين استان افزود: ساخت فيلم‌هاي مستند و آموزشي نيز در دستور کار قرار گرفته است.

وي خاطرنشان کرد: همچنين در خصوص مستند نگاري رشته‌هاي سفال و منبت در کنار آموزش مجازي رشته‌هاي صنايع‌دستي نيز برنامه‌ ريزي‌هايي صورت گرفته است.

بيات ياد آور شد: تمامي برنامه‌ ريزي‌هاي اين سازمان در بخش صنايع‌دستي استان منوط به تأمين و تخصيص اعتبارات پيش بيني شده است./111

انتهای پیام/

کد خبر 1388032636