وي با اشاره به اهميت منطقهاي که براي برگزاري اين همايش در نظر گرفته شده است، متذکر شد: در گذشته توجه چنداني به اين منطقه صورت نميگرفت ولي اميدواريم با برگزاري اين گونههمايشها و ارائه نتايج تحقيقات بتوانيم اهميت اين منطقه را براي همگان روشن کنيم.
موسوي ضمن مقايسه انسان امروزي و گذشته گفت: انسانها در گذشته با توجه به کمبود امکانات و حتي نبود سيستم هاي اطلاع رساني در کمال آرامش و صميمت زندگي خود را سپري ميکردند.حال آنکه انسانهاي امروزي با توجه به برخورداري از تمام امکانات از نعمت آرامش بيبهرهاند.
سرپرست پژوهشگاه سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري کشور ابراز اميدواري کرد که باستانشناسان به اين نکته مغفول مانده توجه بيشتري کنند تا بسياري از رمز و رازهاي ناشناخته کشف شود.
موسوي با بيان اينکه باستان شناسي اگر در خدمت انسان و جامعه نباشد دانش بيهودهاي است، خطاب به باستانشناسان حاضر در همايش گفت: باستانشناساني که در اين دوره تمدني، ايفاي نقش مي کنند علاوه بر مسائل فعلي که به آن ميپردازند به بررسي اين مهم نيز توجه کنند.
وي با بيان اينکه حاصل کاوشهاي باستانشناسي بايد براي بشريت صميمت فراهم آورد، گفت: اميدواريم با پرداختن به جايگاه انسان و آن موضوعي که موجبات همدلي آنها را فراهم ميکرده، بتوانيم از رمز و راز و دانش آنها بهره ببريم و الگويي براي زندگي امروزي شوند.
سرپرست پژوهشگاه سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري کشور تصريح کرد: با توجه به حوزه هاي فرهنگي مشترک با کشورهاي همسايه مي توانيم زمينه هاي همکاري هاي مشترک را فراهم آوريم.
موسوي در ادامه خاطرنشان کرد: همچنين آمادگي انعقاد تفاهمنامه و همکاري براي فعاليت هاي مشترک علمي در حوزه باستان شناسي با تمامي گروههاي باستانشناس علاقمند را داريم.
وي گفت: اميدواريم بتوانيم با بهرهگيري از دستاوردهاي اين همايش زمينهاي را براي آغاز همکاريهاي مشترک آينده فراهم آوريم./117
انتهای پیام/