به گزارش ميراث آريا (chtn) ، مجدالدين معلمي در ارتباط با انواع مشارکت‌هاي اجتماعي جوانان اظهار کرد: در عرصه مشارکت‌هاي جوانان با مشارکت همگاني نظير حضور در انتخاب يا راهپيمايي‌ها، مشارکت سازمان‌يافته در قالب سمن‌ها و تشکل‌هاي سراسري و مشارکت مجازي در قالب گروه‌هايي در فضاي مجازي مواجه هستيم. مشارکت جوانان در امور اجتماعي و در حالت ايده‌آل بايد مسوولانه، موثر، هدفمند و مستمر باشد.

وي با اشاره به بررسي «طرح ناظر بر تاسيس و فعاليت سازمان‌هاي مردم نهاد» در کميسيون اجتماعي مجلس شوراي اسلامي، افزود: اين طرح به منظور قانونمند شدن تاسيس سازمان‌هاي مردم نهاد ارائه شده است. تاکنون نيز بر اساس آيين‌نامه‌هاي داخلي دستگاه‌ها بر فعاليت سمن‌ها نظارت مي‌شد، اما در قالب اين طرح، شيوه واحدي براي کليه سمن‌ها تعريف مي‌شود که حوزه قانوني فعاليت آنان و اختيارات تشکل‌ها را شفاف مي‌کند.

معلمي از دريافت تنها 10 گزارش تخلف از چهار هزار تشکل جوانان کشور خبر داد و گفت: بنابر گزارش وزارت اطلاعات، سمن‌هاي جوانان به لحاظ ساختاري، سالم‌ترين سمن‌هاي کشور هستند، اگر تخلفات اداري و سازماني از سوي اين تشکل‌ها صورت گيرد، با تذکر رفع مي‌شود، اما اگر تخلفات متوجه امنيت ملي يا اخلاقي باشد، لغو اعتبار يا تمديد نشدن اعتبارنامه صورت خواهد گرفت.

وي افزود: عنوان جوان در پي سازمان‌هاي مردم نهاد، شرايط آموزش‌هاي اوليه و تجربه‌اندوزي براي نسل جوان در قالب تشکل‌ها را فراهم مي‌کند. سمن‌هاي جوانان در پي کسب کرسي قدرت يا درآمدهاي اقتصادي کلان نيستند. /100

انتهای پیام/

کد خبر 1388033045