وي در ادامه با بيان اينکه اين منطقه بيش از صد هکتار وسعت دارد، افزود: عمليات طراحي اين منطقه نمونه گردشگري به صورت جدي از سال 85 آغاز شد و اعتبار تخصيص يافته به اين پروژه براي سالهاي 87 و 88 مبلغ 5/1 ميليارد تومان است.
حسيني با بيان اينکه فضاهاي در نظر گرفته شده براي منطقه نمونه گردشگري دره گردو شامل مجتمعهاي اقامتي، تفريحي، ورزشي و فرهنگي است، گفت: هتل، رستوران، مسجد، کتابخانه عمومي، مراکز تجاري، فضاي سبز و محوطه بازي از جمله فضاهايي است که در اين منطقه احداث ميشود.
وي اضافه کرد: ساماندهي مسيل دره گردو مهمترين طرح در راستاي ايجاد زيرساختهاي گردشگري اين منطقه است و در حال حاضر نيز عمليات اجرايي آن آغاز شده است.
رئيس سازمان ميراثفرهنگي، صنايعدستي و گردشگري استان مرکزي با بيان اينکه آب و برق مورد نياز منطقه نيز خريداري شده است، متذکر شد: عمليات ايجاد راههاي دسترسي به اين منطقه نيز در حال انجام است.
حسيني در رابطه با زمان بهرهبرداري اين پروژه گفت: مدت زمان تعيين شده براي بهرهبرداري از اين پروژه يک دوره هفت ساله است که پيشبيني ميکنيم در يک دوره پنج ساله به بهرهبرداري برسد.
اين مقام مسئول در سازمان ميراثفرهنگي استان مرکزي اعتبار مورد نياز براي ايجاد زيرساختهاي اين منطقه را 10 ميليارد تومان عنوان کرد و افزود: براي انجام عمليات اجرايي اين منطقه نيز حدود 100 ميليارد تومان اعتبار پيشبيني شده است که توسط سرمايهگذار و از طريق ارائه تسهيلات بانکي تامين ميشود./115
انتهای پیام/