وي با تاکيد بر اينکه استراتژي ما اين است که سازمان را بزرگ نکنيم،تاکيد کرد: به عنوان مثال در زير مجموعه کانون جهانگردي و اتومبيلراني چندين مجموعه را حذف کرديم.
بقايي با بيان اينکه در نظر داريم برنامه هاي خود را پروژه محور کنيم،افزود: بودجه سازمان ميراث فرهنگي ساليانه بر اساس قانون حدود 20 در صد افزايش پيدا مي کند و بر اين اساس پيش بيني مي کنيم تا چهار سال آينده هزار ميليارد تومان بودجه به بخشهاي سازمان اختصاص پيدا کند.
قائم مقام سازمان ميراث فرهنگي،صنايع دستي و گردشگري همچنين به شاخص هاي مديران سازمان اشاره کرد و افزود: مدير موفق کسي است که عملياتي باشد و بتوان عملکرد آن را بصورت شفاف ديد به عنوان مثال مديري که موفق شود با دريافت بودجه، پروژه هاي خود را به موقع انجام دهد.
وي با تاکيد بر اينکه بعضي از بخش ها بايد ارتقا يابد،متذکر شد 70 در صد بودجه مربوط به ميراث فرهنگي است و بايد اقدامات بيشتري در اين حوزه انجام شود. اگر 100 ميليارد تومان در اين بخش تزريق ميکنيم انتظار داريم که عملکرد بسيار مطلوبي داشته باشد.
بقايي با اشاره به اينکه ملاک مديران ما عملکرد آنهاست،خاطر نشان کرد: ما مسائل سياسي را در حوزه مديريتي درگير نکرده ايم و از مديران خود انتظار داريم که عقايد سياسي خود را در حوزه کاري خود دخيل نکنند.
وي همچنين در مورد عملکرد سازمان ميراث فرهنگي،صنايع دستي و گردشگري يادآور شد: عملکرد خود را کاملا موفق ارزيابي مي کنيم و البته در بعضي جاها نقاط ضعف نيز داشته ايم، در حوزه ميراث فرهنگي بايد تحول بوجود آيد و لازمه تحقق اين امر ورود نيروها و مديران جوان است.
قائم مقام سازمان ميراث فرهنگي تصريح کرد: به عنوان مثال درمديريت قبلي بودجه هاي مربوط به خريد املاک در يک نقطه خاص هزينه مي شد ولي در دوره جديد اينکه مدير سازمان متعلق به چه شهري است در خريد املاک هيچ تاثيري ندارد. در حال حاضر مکانيزمي ايجاد شده که بودجه اختصاص يافته از املاکي که براي خريداري مشخص شده اند، بيشتر است.
بقايي با تاکيد بر اينکه در حوزه منابع مالي سازمان به مرحله مشخصي رسيده ايم،گفت: مديران ما عملياتي تر و اجرايي تر هستند و اين به خاطر فضاي عمومي جامعه است.مديريت در سازمان ميراث فرهنگي،صنايع دستي و گردشگري راحت تر از گذشته است و ناهماهنگي ميان بخش هاي مختلف وجود ندارد./106
انتهای پیام/