ايجاد فروشگاه صنايع‌د‌ستي در مراکز کانون اصلاح و تربيت

به گزارش ميراث آريا(chtn)، معاون هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي، مديران کل ستادي اين معاونت ضمن بازديد از اين مرکز، در نشست مشترک با رييس کانون اصلاح و تربيت استان تهران، معاون و مشاور فرهنگي اين کانون حضور يافتند.

معاون هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي کشور با تقدير از مسئولان کانون اصلاح و تربيت استان تهران به دليل رفتار مناسب با مدد جويان گفت: ‌تلاش براي ارتقاء سطح فرهنگي و هنري مددجويان حاضر در کانون‌هاي اصلاح و تربيت قابل تقدير است.

حسين هاتفي فارمد ادامه داد: با آغاز همکاري‌هاي اين معاونت و سازمان زندان‌هاي کشور،‌‌‌ آموزش رشته‌هاي صنايع‌دستي در زندان‌ها و کانون‌هاي اصلاح و تربيت سراسر کشور هدفمند تر دنبال شده است.

وي تصريح کرد: فراهم سازي محيط مناسب براي فعاليت نوجوانان و جوانان پس از آزادي و شروع کار در بخش هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي از اهميت بسياري برخوردار است.

معاون هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي در ادامه اظهار داشت: همچنين اين معاونت آمادگي لازم براي در اختيار گذاشتن فضاي نمايشگاهي آثار هنرمندان فعال در زندان‌ها را دارد.

هاتفي فارمد افزود: ايجاد محيط امن کاري براي مددجويان پس از آزادي امکان بازگشت آن‌‌ها را به زندان به حداقل مي‌‌رساند.

وي خاطرنشان کرد: همچنين معاونت هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي آمادگي لازم براي ايجاد فروشگاه صنايع‌دستي را در فضاي بيروني محيط کانون دارد.

رييس کانون اصلاح و تربيت استان تهران نيز با تأکيد بر تأثير مثبت حضور مسئولان کشوري در کانون‌هاي اصلاح و تربيت گفت: مدد جويان حاضر در کانون‌هاي اصلاح و تربيت ضمن آموزش‌هاي موثر، نيازمند توجه بيش از پيش مسئولان هستند.

رستمي اضافه کرد: بسياري از مشکلات موجود در کانون با تدبير و توجه خاص خود مددجويان حل مي‌شود و اين موضوع براي مسئولان اين مراکز از اهميت زيادي برخوردار است.

مشاور فرهنگي اين مرکز نيز با اشاره به احساس مثبت مدد جويان در توليد محصولات صنايع‌دستي گفت: حس ساخت کار دستي در همه انسان‌ها از کودکي وجود دارد و اين وجه اشتراک انگيزه بالايي را براي فعاليت آن‌ها در توليد صنايع‌دستي ايجاد مي‌کند./111

انتهای پیام/

کد خبر 1388041031