مطالعات قوم باستان شناسي در پيشواي ورامين

به گزارش ميراث آريا(chtn) و به نقل از روابط عمومي پژوهشکده باستان شناسي به گفته سليمي اين پژوهش با عنوان پروژه قوم باستان‌شناسي روستاهاي ارباب رعيتي دشت ري در بخش‌هايي از روستاهاي ارباب رعيتي انجام شد.

اين پژوهشگر اضافه کرد:اين پروژه به منظور شناسايي عملکرد فضاهاي معماري و منازل مسکوني، برداشت دقيق از بافت روستا، شناسايي عناصر معماري روستاها، ارتباط اين عناصر با يکريگر با استفاده از دستگاه توتال استيشن و مطالعه سازمان اجتماعي روستاهاي ارباب رعيتي با استفاده از روش‌هاي مردم نگاري انجام شد.

وي با اشاره به اين‌که تقريباً مي‌توان ادعا کرد که تمامي عناصر شناسايي جوامع پيش از تاريخي اين ناحيه ازميان رفته است اظهار داشت:در مطالعات و کاوش‌هاي باستان شناسي نيز تنها بخش بسيار محدودي از اجزاي زندگي اين اقوام قابل شناسايي است در نتيجه براي درک بيشتر و بهتر اين جوامع بهره‌‌گيري از علوم ميان رشته‌اي مي‌تواند مفيد باشد.

سليمي اظهار داشت:درفرايند انجام اين پروژه مطالعه تمامي يافته‌هاي استخواني، گياهي و ديگر يافته‌هاي فرهنگي به روش آزمايشگاهي و باستان شناسي انجام خواهد شد.

وي با بيان اين‌که همچنين داده‌‌هاي استخواني و گياهي براي شناخت رژيم غذايي مردم منطقه آزمايش خواهد شد تصريح کرد:هم اکنون فضاهاي معماري باقي‌مانده از اين روستاها نقشه‌برداري شده تا امکان مطالعه ارتباط فضاها با يکديگر فراهم شود ولي براي شناخت کارکرد اين فضاها و به دست آوردن اطلاعات تکميلي در مورد معيشت اين روستاها مصاحبه با اهالي روستا ادامه دارد./118

انتهای پیام/

کد خبر 1388042410