حسين هاتفي فارمد در هفتمين گفتمان هنرهاي سنتي، صنايعدستي و رسانه سازمان آموزش و پرورش را بزرگترين متولي آموزشي کشور دانست.
وي با اشاره به اينکه با وجود فعال بودن بيش از 250 رشته صنايعدستي بعضي از اين رشتهها در حال فراموشي هستند، اظهار داشت: اگر وضع به همين منوال ادامه يابد تا 40 سال آينده شاهد فراموشي تمامي اين رشتهها خواهيم بود.
معاون هنرهاي سنتي و صنايعدستي ادامه داد: اين معاونت متناسب با امکانات خود زنگ خطر منسوخ شدن رشتههاي صنايعدستي را به صدا در آورده است.
هاتفي با بيان اينکه قريب به اتفاق نهادهاي بين المللي گواه تاريخ عظيم هنري کشورمان هستند، گفت: اين در حالي است که کشورهايي که چندان هنر را نمي شناسند به دنبال ساختن تاريخ هنر و فرهنگ براي خود هستند.
وي تصريح کرد: کشورهاي حوزه خليج فارس با سرعت زيادي طرحهاي گليم، گبه، خاتم و بسياري از رشتههاي صنايعدستي را به نام خود ميکنند و اين موضوع ميتواند در صد سال آينده به ضرر هنرهاي سنتي و صنايعدستي کشور باشد.
اين مقام مسئول با تأکيد بر اينکه وزارت آموزش و پرورش موثرترين سازمان آموزش کشور است که با توجه به رسالت خود بايد در آموزش، توسعه و ترويج هنرهاي سنتي و صنايعدستي اين معاونت را ياري کند.
معاون هنرهاي سنتي و صنايعدستي در ادامه اظهار داشت: آموزش رشتههاي هنرهاي سنتي و صنايعدستي از سنين کودکي با تلاش و همت اين وزارتخانه امکان پذير ميشود.
حسين هاتفي فارمد اضافه کرد: در سطح آموزش متوسطه مدارس ما زنگ هنر تعريف شده است که در صورت موافقت اين وزارتخانه ميتواند به زنگ هنرهاي سنتي و صنايعدستي تغيير کند.
وي با تأکيد به اشتغال ارزان قيمت بخش هنرهاي سنتي و صنايعدستي ادامه داد: در اين بخش با 100 هزار تومان نيز ميتوان اشتغال آفريني کرد و اين در حالي است که اشتغال در ساير صنايع با هزينه زيادي همراه دارد.
معاون هنرهاي سنتي کشورمان افزود: اين معاونت به حمايت وزات آموزش و پرورش را در بخش احياء و حفظ رشتههاي صنايعدستي نيازمند است./111
انتهای پیام/