جبران کمبود اقتصادي کليبر با توسعه گردشگري ممکن مي‌شود

به گزارش ميراث آريا(chtn) به نقل از روابط عمومي سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري آذربايجان شرقي، ارسلان فتحي پور در جلسه کارگروه گردشگري شهرستان کليبر که با حضور رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري آذربايجان شرقي و مسئولان شهرستان کليبر تشکيل شده بود، ضمن اعلام اين مطلب افزود: جنگل‌هاي منحصر به فرد طبيعي و همچنين داشته هاي تاريخي مي تواند کليبر را به يکي از قطب هاي قدرتمند گردشگري تبديل کند.

نماينده مردم کليبر و هوراند در مجلس شوراي اسلامي افزود: با توجه به موقعيت جغرافيايي و وضعيت تاريخي، کليبر يکي از مناطق مهم گردشگري و توليدات صنايع دستي در استان است و رشد گردشگري به توسعه حرفه هاي مختلف صنايع دستي و افزايش اشتغال و درآمدهاي مردم نيز کمک شاياني خواهد کرد.

وي با تقدير و تشکر از تلاش شبانه روزي محمدي و سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري آذربايجان شرقي تصريح کرد: سال موفق و پر کاري را پشت سر گذاشتيم و خوشحاليم که در اين مدت به مدد همين تلاش‌ها شاهد توسعه و پيشرفت شهرستان کليبر و ديگر شهرستان‌هاي استان بوديم و خواهان استمرار اقدامات حوزه ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري هستيم.

فتحي پور، تشويق بخش خصوصي براي وارد شدن به مقولات مرتبط با گردشگري و ايجاد زير ساخت‌هاي لازم را از اقدامات ضروري بر شمرد و گفت: براي نتيجه بخش بودن اين اقدامات لازم است فرهنگ گردشگري را نيز به شکل واقعي و صحيح، مطرح و تبيين کنيم.

به گفته وي متاسفانه در سال‌هاي اخير به اشتباه برخي جاذبه هاي گردشگري شهرستان کليبر با مباحث سياسي آميخته شده بود که اين مسائل از ديد مردم متدين و شيعه مذهب کليبر مورد قبول نيست و بايد با عزمي همگاني به معرفي دقيق و درست آثار و جاذبه هاي شهرستان بپردازيم.

فتحي پور در پايان با تشکر از مسئولان و مردم شهرستان که همواره براي پيشرفت شهرستان تلاش نموده اند، ابراز اميدواري کرد در پايان تابستان شاهد کارنامه درخشان و موفق فعاليت هاي انجام گرفته و حضور پر تعداد هموطنان و گردشگران در منطقه باشيم.

همچنين در اين جلسه حجت الاسلام والمسلمين موسوي امام جمعه کليبر طي سخناني با اشاره به توانمندي هاي خداداي شهرستان کليبر گفت: بايد حافظ و امانت دار شايسته اي براي لطف بي کران خداوند به اين منطقه و کشور عزيزمان باشيم و در حد توان و امکان به معرفي آن به مردم تلاش کنيم.

امام جمعه کليبر حضور مستقيم مسئولان را در نقاط مختلف استان و بررسي مسائل و مشکلات و توانمندي هاي مناطق مختلف را از اقدامات شايسته اي دانست که بنا به وجود آن، فعاليت هاي در دست اجرا سرعت گرفته و دقت در کار نيز بيشتر خواهد شد.

وي افزود: همچنين حضور مهمانان و گردشگران، باعث مي شود تا مسئولان خدمات بيشتر و بهتري را براي جلب رضايت مهمانان ارائه نمايند و اينگونه مي توان شاهد رشد و توسعه منطقه بود.

موسوي برگزاري جشنواره ها و يادواره ها و اقداماتي از اين دست را راه مناسبي براي جذب مسافران دانست و گفت: مهمانان مي توانند با حضور در اين شهرستان از لطف خدا به منطقه شگفت زده شده و اوقات خوشي را سپري نمايند.

شهردار کليبر نيز در سخناني از علاقمندي مسافران به استفاده از کمپ هاي گردشگري درون شهري به دليل وجود امکانات و امنيت بيشتر اشاره کرد و افزود: در تلاشيم زمين وسيعي را به کمپ گردشگري و پارک مسافر تبديل کنيم تا مسافران با مشکلي روبرو نشوند.

وي همچنين خواستار توجه بيشتر به مناطق زيبا و بکر آينالو و خداآفرين شد و تصريح کرد: وجود برخي امکانات براي گردشگران ضروري است و اميدواريم هر چه زودتر اقداماتي براي تجهيز اين مناطق به زير ساختهاي گردشگري صورت پذيرد.

جلسه کارگروه گردشگري شهرستان کليبر با حضور نماينده مردم کليبر و هوراند در مجلس شوراي اسلامي، رييس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري
آذربايجان شرقي، معاون فرماندار و شهردار و امام جمعه و ساير مسئولان شهرستان کليبر در محل فرمانداري کليبر برگزار شد./106

انتهای پیام/

کد خبر 1388042722