وي با اشاره به اينکه مرمت و بازسازي بازار قديمي بوشهر توسط معاونت حفظ و احياء سازمان ميراث فرهنگي استان انجام مي شود، اظهار داشت: با توجه به اهميت حفظ بافت تاريخي و قديمي اين بازارچه مراحل مرمت و احياء با سرعت کمتري دنبال مي شود.
معاون هنرهاي سنتي و صنايع دستي اين استان تصريح کرد: تا دو ماه آينده مراحل مرمت به طور حتم به پايان مي رسد و به محض آمادگي بنا، هنرمندان و صنعتگران صنايع دستي در آن مستقر مي شوند.
دهاز با بيان اينکه در اين فضا 60 باب مغازه توسط کارشناسان پيش بيني شده است، گفت: بر اساس بر آورد انجام شده تعدادي از مغازه ها کوچک و تعدادي از وسعت بيشتري برخورارند.
وي ادامه داد: هنرمندان و توليد کنندگان بسياري متقاضي استفاده از مغازه هاي اين بازار به منظور ايجاد يک بازار فروش مناسب براي توليدات و محصولات خود هستند.
معاون هنرهاي سنتي بوشهر با تأکيد بر اينکه براي انتخاب هنرمندان جهت استقرار در اين بازارچه ملاک هاي مختلفي در نظر گرفته شده است، افزود: هنرمندان رشته هاي بومي ومزيت دار صنايع دستي استان و توليد کنندگان هنرهاي سنتي در الويت استقرار در اين بازارچه هستند.
احمد دهاز در ادامه اظهار داشت: همچنين تعاوني هاي فعال هنرهاي سنتي و صنايع دستي در کنار زنان سرپرست خانوار نيز در اين تقسيم بندي مورد توجه مسئولان و متوليان امر هستند.
وي اضافه کرد: بخشي از فضاي اين بازارچه متعلق به اوقاف و بخشي ديگر مربوط به به بخش خصوصي است که بر اساس توافقات انجام شده با اجاره بهايي پايين در اختيار هنرمندان استان قرار مي گيرد.
دهز خاطرنشان کرد: با هنرمندان و توليد کنندگان صنايع دستي جهت استقرار در اين بازارچه قرارداد شش ماهه تا يک ساله منعقد و در صورت رضايت طرفين اين قرار داد تمديد مي شود./111
انتهای پیام/