سعيد فلاح فر درادامه خاطرنشان کرد: شهروندان به اشتباه تا سرحد امکان سوار بر اتومبيل به گردشگاهها، مراکز خريد، محل کار و… نزديک شوند و گاهي اين سماجت را از مباهات و نشانههاي تمدن خويش ميشمارند.
وي با اشاره به اينکه متأسفانه اين رفتار با سيستمهاي نادرست حمل و نقل و بعضي ازشبکههاي دسترسي تأييد و تشديد ميشود اظهارداشت: اين مهم امروزه ايجاد خيابانهاي طويل و عريض و نيز بلندمرتبهسازيهاي نامتناسب رابهدنبال داشته است.
وي با بيان اينکه متأسفانه اين ارزش نادر چنانکه بايد و شايد شناخته نشده و مورد قدرشناسي قرار نميگيرد تصريح کرد:بسياري از شهرهاي بزرگ ايران، از جمله تهران بزرگ که چندي است کوههاي البرز را نيز به تصرف خود درآورده هستهاي ارزشمند از اين دست دارند.
وي با اشاره به اينکه بخشي از اين بيتوجهي و گاهي حتي دشمني، زائيده سيستم غلط آموزش دانشگاهي کشور است يادآور شد: عمده فارغالتحصيلاني که رشته تحصيلي آنها به معماري و شهرسازي مربوط ميشود، هميشه قواعد حاکم براين بخش از شهر را مغاير آزاديهاي خود دانسته و به ديده مزاحمتهاي غيرقابل باور به آن نگاه ميکنند.
به گفته اين کارشناس ارشد مرمت و احياي بناها و بافتهاي تاريخي ؛\"تهران قديم\" با يادگارهاي زيبايي از خانهها و بازارها و کوچهها با انبوهي از خاطرات دلنشين، با چنارهاي بلند و هوايي گواه اصالت و هويت ماست. /118
انتهای پیام/