به گزارش ميراث آريا (chtn) به نقل از اداره کل روابط عمومي و امور بين الملل وزارت رفاه و تامين اجتماعي ، دکتر محمد مهدي بحري افزود : اين طرح از سال 84 در مراکز روستائي و شهرهاي زير 20 هزار نفري استان اجرا شد. پزشکان خانواده در قالب تيم سلامت، مشغول انجام وظيفه هستند که بالغ بر 80 پزشک خانواده به همراه کارشناسان مامايي، خدمات ارائه مي دهند.

وي ادامه داد : از اواخر سال 87 موضوع اجراي طرح پزشک خانواده در مناطق شهري نيز مطرح شد که در فاز اول اين مرحله اجراي طرح در شهرهاي زير 20 هزار نفر جمعيت، در دستور کار قرار گرفته است .

سرشماري، آمار گيري و تعيين جمعيت هاي تحت پوشش مراکز، مشخص نمودن بيمه افراد تحت پوشش و افراد فاقد هرگونه بيمه درماني در حال انجام است که لازمه اجراي اين طرح در اينگونه شهرها، هماهنگي بين وزارتخانه هاي مختلف و سازمانهاي بيمه در سطح ملي است و مقدمات کار انجام شده است.

مدير گروه گسترش شبکه و ارتقاء سلامت يزد ياد آورشد : در سطح موارد سلامت، در حال انجام هماهنگي هاي لازم هستند. در هر حال لزوم اجراي طرح پزشک خانواده براي هر فرد الزامي است، زيرا فقط موضوع اين نيست که براي يک فرد درماني خاص بگيرد. مشاوره و مراقبتهاي بهداشتي – درماني خاص نيز در اين طرح گنجانده شده است و در صورتي که پزشک هر فرد مشخص باشد، مي تواند در مواقع لزوم تمامي خدمات را از پزشک و تيم همکارانش دريافت کند.

وي خاطرنشان کرد : ارتقاء سطح سلامت در جامعه و عوارض بيماري هاي غير واگير، از مشکلات اساسي جامعه براي جلوگيري از بيماري هايي مانند ديابت ، فشارخون و بيماري هاي قلبي عروقي است که اين امر ضرورت طرح پزشک خانواده را بيشتر مي کند.

مدير گروه گسترش شبکه و ارتقاء سلامت يزد تصريح کرد : با اجراي اين طرح بسياري از هزينه هاي اضافه وغير ضروري درماني مردم کاهش مي يابد. لزوم اجراي طرح پزشک خانواده به ويژه در مناطق شهري همکاري همه جانبه تمامي حوزه ها و بخش هاي درگير سلامت مخصوصاً در نظر گرفتن جايگاه بخش خصوصي را مي طلبد و مجريان اين طرح (وزارت بهداشت و درمان) در سطح به جايگاه بخش خصوصي توجه دارند. تيم سلامت نيزشامل پزشک عمومي آموزش ديده، ماما (کارشناس - کاردان) کارشناسان بهداشتي و ساير پرسنل مراکز بهداشت و درمان تعريف شده است./100

انتهای پیام/

کد خبر 1388050446