ميراث زاگرس و البرز زير ذره بين خارجي ها

به گزارش ميراث آريا(chtn) و به نقل از روابط عمومي پژوهشکده باستان شناسي سرپرست هيأت عرصه و پيشنهاد حريم و مطالعه قلعه پي با بيان اين مطلب افزود:اين پروژه نيز در راستاي طرح ASEC (باستان شناسي جنوب شرق درياي مازندران) شامل مطالعه دوره پارينه سنگي و فراپارينه سنگي غار کميشان ، محوطه نوسنگي تپه عباسي، بررسي دوره مفرغ و مس و سنگ در محوطه‌هاي ياقوت تپه و گوهرتپه و مطالعات مربوط به دوران عصر آهن و کوچ نشيني است.

علي ماه‌فروزي در ادامه توضيح داد: مطالعات در محوطه قلعه پي در منطقه‌اي به نام دودانگه آخرين اقامتگاه ساسانيان با تعيين عرصه و پيشنهاد حريم آغاز شد.

وي با اشاره به اين‌که در گمانه‌زني‌ها آثاري از عصر آهن سه و دو و مفرغ متأخر و ميانه و قديم ظاهر شد اظهارداشت: در لايه‌هاي تحتاني قلعه پي داده هاي سفالي مشابه دشت فلات مرکزي ايران مانند سفال سمنان مشاهده شد.

سرپرست هيأت عرصه و پيشنهاد حريم و مطالعه قلعه پي اضافه کرد: در اين راستا پرسش‌هاي جديدي درباره پيدايش ابتدايي مدنيت در زاگرس يا البرز مطرح شدند.

اين کارشناس ارشد باستان شناسي درپايان تصريح کرد:در اين حوزه مطالعات مشترکي با دانشگاه‌هاي مونيخ آلمان و ورشو لهستان و تربيت مدرس در دستور کار قرار دارد./118

انتهای پیام/

کد خبر 1388051713