بنابراين گزارش پيش نويس اين تفاهمنامه در 7 ماده و 35 بند تنظيم شده و در روزهاي آتي با برنامه ريزيهاي انجام شده به امضاء طرفين ميرسد.
شناسايي نهادهاي مردمي و ايرانيان مقيم خارج کشور و برنامه ريزي مشترک در خصوص برگزاري سمينارها، همايشها، جشنوارههاي برون مرزي به عنوان نخستين تعهد سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي مطرح است.
اين گزارش حاکي از آْن است که بر اساس اين پيش نويس همچنين سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي دبيرخانه تخصصي هنرهاي سنتي و صنايعدستي ايران را در کشورهاي مختلف ايجاد ميکند.
ايجاد اين دبيرخانه با الويت کشورهاي اسلامي با هدف حضور پررنگ و هر چه موثر هنرهاي سنتي و صنايعدستي در کشورهاي مختلف صورت ميگيرد.
همچنين همکاري در ايجاد يا تأمين فضاي بازارچهها و نمايشگاههاي دائمي عرضه و فروش صنايعدستي، محصولات فرهنگي، لباسهاي ايراني و زيور آلات سنتي با قيمت مناسب با همکاري اين سازمان امکان پذير ميشود.
بر پايه اين گزارش ايجاد بازارچهها و نمايشگاهها نيز به منظور بهره برداري و ترويج هنرهاي سنتي و صنايعدستي به ايرانيان مقيم کشور و مردم اين کشورها صورت ميگيرد.
بنابراين گزارش همکاري در برگزاري دورههاي آموزشي به همراه کارگاه اجرايي و پژوهشي در رايزنيهاي فرهنگي ايران در ديگر کشورها به منظور اشاعه فرهنگ و توسعه صنايعدستي و هنرهاي سنتي در قالب ترويجي و تبليغي با الويت ايرانيان خارج از کشور نيز با عقد اين تفاهمنامه امکان پذير ميشود.
اين در حالي است که برنامه ريزي به منظور دعوت از هنرمندان و استادان خارج از کشور براي تبادل آرا و نظرات هنرمندان داخل و خارج در کنار همکاري در تهيه بانک اطلاعاتي هنرمندان، آثار، پژوهشهاي مرتبط و آمار رشتههاي فعال در خارج از کشور و نظارت بر حسن اجراي فعاليتها در برنامههاي مشترک دو طرف قرار دارد./111
انتهای پیام/