وي با اشاره به اينکه زادگاه علامه اميني صاحب کتاب الغدير شهرستان سراب است ، افزود: مسئوليتي که شيعيان جهان اسلام نسبت به اين علامه دارند بايد در توسعه اين شهر متبلور شود .
بقايي افزود: امروزه شايد کمتر کساني مطلع باشند که شهرستان سراب زادگاه علامه اميني است و اين نشانه آن است که در معرفي اين شهر اگر چه تلاشهايي انجام شده است ولي کافي نبوده است .
وي گفت : کتيبه باستاني رازليق ، آب گرم اسب فروشان و روستاهاي اطراف سراب ، طبيعت بي نطير ، آب و هواي فوق العاده و سردسيري از جمله مزيتهايي هستند که بايد براي معرفي هر چه بيشتر اين شهر به آنها توجه کرد و بدون ترديد اين شهر لياقت آن را دارد .
بقايي خاطرنشان کرد: شهرستان سراب براي معرفي بيشتر و بهرهبرداري از مزيتهاي خود نياز به افزودن چيزي ندارد بلکه تنها بايد کيفيت خدمات رساني در اين شهر را بالا برد .
رئيس سازمان ميراث فرهنگي،صنايع دستي و گردشگري از مسئولان پژوهشکده باستانشناسي خواست تا با تحقيق و پژوهش بيشتر در حوزه کتيبه رازليق در معرفي هر چه شايسته تر آن در سطح ايران بکوشد .
معاون رئيس جمهور اضافه کرد: تاريخ پر افتخار و با شکوه مقاومت مردم سراب در مقابل بيگانگان در تمام ايران زبانزد است و البته اين خصيصه مردم آذربايجان است و با توجه به فرمايش مقام معظم رهبري مبني بر اينکه آذربايجان سر ايران است تمام اقوام ايراني خود را بدهکار رشادتهاي مردم آذربايجان مي دانند .
بقايي اظهار اميدواري کرد با توسعه کمپينگهاي گردشگري و ارتقاي سطح خدمات گردشگران به ويژه گردشگران عبوري ، شهرستان سراب در چند سال آينده از توسعه لازم در امر گردشگري برخوردار شود .
جلسه شوراي اداري شهرستان سراب امروز با حضور رئيس سازمان ميراث فرهنگي،صنايع دستي و گردشگري کشور ، مديران محلي ، امام جمعه شهرستان ، فرماندار ، نماينده مجلس شوراي اسلامي و رئيس سازمان ميراث فرهنگي،صنايع دستي و گردشگري استان آذربايجان شرقي برگزار شد ./104
انتهای پیام/