سيد عليرضا قهاري در ادامه خاطرنشان کرد:بنابراين توسعهاي که ديدي اقتصادي دارد ميتواند براي خود منابع و ابزاري براي پايدار ماندن بسازد.
وي با بيان اينکه در ابتدا بايد به ارتباط ميراث فرهنگي و توسعه پايدار پرداخته شود تصريح کرد:منابع نفتي منابع کافي و ثروت کشور محسوب ميشود بنابراين ميراث فرهنگي ميتواند به اين توسعه پايدار کمک کند.
همچنين دبير انجمن ديدهبانهاي يادگارهاي فرهنگي و طبيعي ايران در اين نشست با اشاره به اينکه دو کلمه کليدي ارزش و مديريت بايد در ميراث فرهنگي حکمفرما باشد اظهارداشت: مهمترين عنصر در مديريت، علم به قوانين و داشتن شناخت از اين قوانين است که البته توسعه پايدار نيز جزئي از آن است.
رضا نيکپور با بيان اينکه رعايت محيط زيست يکي از عوامل توسعه پايدار است بيان داشت: کتابي باعنوان قوانين کشور تدوين شده که در آن ضوابط به صورت مشخص ارائه شده است.
وي افزود:بر اساس يکي از اين ضوابط، هر گونه اقدام در محدوده حريم اعم از احداث بنا, ساماندهي بنا، مرمت، بازسازي و نوسازي پس از تهيه طرح و تصويب از سوي سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري قابل اجرا خـواهد بود.
نيک پور با بيان اين که در بافت قديم تهران نيز شهرداري موظف است ضوابط سازمان ميراث فرهنگي را رعايت کند يادآورشد:در صورتيکه نگرش و حضور فيزيکي کارشناسان و ميراث فرهنگي براين بافتها و بناهاي تاريخي وحود داشته باشد اين ضوابط رعايت خواهد شد./119
انتهای پیام/