تهمينه دانيالي در نشست با اعضاء مرکز سيما فيلم ادامه داد: اثر گذاري المان ها و نمادهاي صنايع دستي و هنرهاي سنتي به عنوان بخشي از هويت و فرهنگ کشورمان بسيار زياد است که اين موضوع بايد مورد توجه رسانه ها باشد.
وي با اشاره به اينکه رسانه ها در همه جوامع بيشترين ارتباط و تعامل و بالاترين ريز بيني را نسبت به مسائل مختلف دارند، اظهار داشت: در بخش هنرهاي سنتي و صنايع دستي نيز با تعامل بيشتر با اين معاونت به دنبال نگاه ذره بينانه و موشکافانه به صنايع دستي کشور هستيم.
اين استاد دانشگاه تصريح کرد: بسياري از کشورهايي که سابقه اي بيش از چند قرن ندارند در تلاش براي ساختن تاريخ فرهنگي و هنري براي خود هستند و اين در حالي است که بي توجهي ما به صنايع دستي و هنرهاي سنتي بخش مهمي از تاريخ کشورمان را به سمت فراموشي کشيده است.
سرپرست معاونت هنرهاي سنتي و صنايع دستي با بيان اينکه اين معاونت در بخش هاي مختلفي مي تواند از اين فراموشي جلوگيري کند، گفت: جلوگيري از فراموشي صنايع دستي و هنرهاي سنتي تلاش و جديت رسانه هاي ديدار و شنيداري را نيز مي خواهد.
دانيالي در ادامه اظهار داشت: مرکز سيما فيلم در کنار بهره مندي از صنايع دستي و هنرهاي سنتي به عنوان نماد در قالب فيلم ها و مجموعه هاي مختلف و همچنين استفاده از توانمندي هاي کارگاه هاي صنايع دستي براي لوکيشن هاي فيلم ها، در بخش مستند نگاري و مستند ساري رشته ها نيز بايد گام هاي بزرگي بردارد.
نخستين معاون زن سازمان ميراث فرهنگي اضافه کرد: بخش مهمي از فعاليت هاي معاونت هنرهاي سنتي در حال حاضر معطوف به مستند نگاري و مستند سازي رشته هاي صنايع دستي است که در کنار وقت گير بودن هزينه هايي را نيز به همراه دارد.
وي افزود: مستند سازي رشته هاي صنايع دستي در راستاي حفظ، احيا و ثبت آن ها صورت مي گيرد که مي توان با توليدات کوتاه در مدت زمان يک تا دو دقيقه به اين حفظ و ماندگاري کمک کرد.
تهمينه دانيالي خاطرنشان کرد: حفظ و حمايت از هنرهاي سنتي و صنايع دستي بايد به شکل يک باور و فرهنگ عمومي در آيد و اين هدف تازه معاونت صنايع دستي کشور خواهد بود.
111/
انتهای پیام/