تأسيس مرکز فرهنگي مشترک ايران و شيلي

به گزارش ميراث آريا(chtn) و به نقل از روابط عمومي دفتر امور بين‌الملل در اين ديدار حميد بقايي موافقت خود را مبني بر حضور شخصيت‌هاي تأثير گذار سياسي و فرهنگي شيلي به ايران را اعلام کرد.

درادامه اين ديدار، جلالي سفير جمهوري اسلامي ايران در شيلي گفت: شيلي که آخرين کشور واقع در قطب جنوب و توليد کننده 40 درصد از مس جهان است در ماه مارس و آوريل(فروردين و ارديبهشت) بيشترين گردشگر را براي بازديد از شکستن يخ‌هاي قطبي در خود جاي داده است.

سفير جمهوري اسلامي ايران در شيلي خاطرنشان کرد: همکاري با شيلي در حالي که اين کشور تحت تأثير سياست‌هاي آمريکا و اسرائيل قرار دارد از لحاظ فرهنگي و رسوخ در جوامع محلي بسيار مهم است.

وي با اشاره به برخي اقدامات انجام شده توضيح داد: رئيس دانشگاه حقوق شيلي پس از سفر به شهرهاي شيراز، اصفهان، يزد و تهران با چهار دانشگاه قرارداد همکاري منعقد کرد.

جلالي با اشاره به بازديد مدير شبکه کانال 13 شيلي به دعوت سازمان ميراث فرهنگي از ايران تصريح کرد: مدير شبکه کانال 13 شيلي درباره آثارباستاني اصفهان، شيراز و يزد برنامه‌اي تهيه کرد و اين برنامه پنج بار در تلويزيون‌هاي شيلي پخش شد.

به گفته اين مقام مسئول در سفارت جمهوري اسلامي ايران در شيلي؛ هم‌اکنون با انجام بازديدهاي توريستي توسط مقامات شيلي و ايران از رامسر، موضوع خواهرخواندگي رامسر با يکي از شهرهاي شيلي مطرح شد البته در اين دو شهر، نامگذاري مشترک از دو کشور نيز انجام شد.

جلالي در ادامه پيشنهاداتي هم‌چون دعوت از آژانس‌هاي توريستي براي سفر به ايران و شروع همکاري‌هاي مشترک دو کشور، ارائه برنامه‌هاي فرهنگي به مناسبت دويستمين سال استقلال شيلي، تأسيس مرکز فرهنگي مشترک ايران و شيلي به رياست عبدالله اميدوار، پدر سينماي شيلي را به بقايي مطرح کرد.

وي ادامه داد: همچنين برگزاري فستيوال سينمايي ايران در سه نوبت با حضور 10،هفت و چهار فيلم به دليل آشنايي مردم شيلي با فرهنگ و سينماي اصيل ايران با استقبال خوبي روبرو شد./118

انتهای پیام/

کد خبر 1388071150